Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Λαγός: «Πάμε δυνατά μέχρι το τέλος»

Στο πάθος και τη σωστή διαχείριση που έκανε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Τάσος Λαγός. «Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια νικήσαμε. Πάμε δυνατά μέχρι το τέλος», είπε μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λαγός: «Πάμε δυνατά μέχρι το τέλος»
Την πίστη του Παναθηναϊκού για εξάλειψη της διαφοράς από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Τάσος Λαγός μετά τη μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη σήμερα για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό. Νομίζω το δείξαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν έχεις πάθος και δύναμη δεν μπαίνεις να παίξεις.

Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε. Όπως κάθε ομάδα και ο Ολυμπιακός έχει κάποια δυνατά σημεία, δουλέψαμε πάνω σε αυτά, είχαμε αναλύσει καλά το παιχνίδι και μας βγήκε στο γήπεδο.

Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι το τέλος, με στόχο να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα περιμένουμε κάποια γκέλα του Ολυμπιακού»»
, ανέφερε ο Έλληνας μέσος και συνέχισε για την διαχείριση που έκαναν οι «πράσινοι» μετά το προβάδισμα:

«Την έχουμε πατήσει, να βάζουμε γκολ και να μένουμε πίσω ή να δεχόμαστε γκολ. Το διαχειριστήκαμε σωστά, πετύχαμε κι άλλο γκολ και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Όλες τις ομάδες μέσα στη Λεωφόρο τις πιέζουμε πολύ. Ο Ολυμπιακός είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα αλλά δεν υπάρχει ως δικαιολογία η κούραση».

«Δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο», κατέληξε για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: