Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Γρηγορίου: «Είχαν ευκαιρίες, αλλά το… χρωστούσαμε»

Ο Πλατανιάς είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, όμως η τελική ισοπαλία με την Κέρκυρα ήταν… χρωστούμενο απ’ το ματς του πρώτου γύρου, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου

Γρηγορίου: «Είχαν ευκαιρίες, αλλά το… χρωστούσαμε»
Στις ευκαιρίες που είχε ο Πλατανιάς να πάρει τη νίκη στο ματς με την Κέρκυρα στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος απ’ το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήραν οι «Φαίακες» στα Περιβόλια.

Ο τεχνικός των νησιωτών σχολίασε πως η τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας του, αντίθετα με το ματς του πρώτου γύρου, όταν είχε ευνοήσει τους Χανιώτες, ενώ αναφέρθηκε και στην κρισιμότητα κάθε βαθμού από δω και πέρα.

Αναλυτικά:

«Δώσαμε άλλο ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που φαινομενικά είχε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης από εμάς. Ήρθαμε να επιζητήσουμε ένα από τα δύο αποτελέσματα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δρόμο μας προς την παραμονή και νομίζω ότι αυτός ο πολύτιμος, πάλι, βαθμός που παίρνουμε θα μας φανεί πάρα πολύ χρήσιμος στη συνέχεια.

Καταφέραμε να ανοίξαμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τονίσει ότι θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα στημένα του Πλατανιά. Δεχτήκαμε ένα γκολ στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, που ουσιαστικά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα το οποίο για εμάς ήταν "χρυσό".

Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι για άλλο ένα παιχνίδι κάνουν το έργο μας όσον αφορά την παραμονή πιο εύκολο. Είμαι πεπεισμένος ότι και ο Πλατανιάς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Εμείς θα κοιτάξουμε να μπορέσουμε να δουλέψουμε στο επόμενο 15ενθήμερο, αφού ακολουθεί το ματς με τη Νίκη Βόλου, που δεν θα γίνει.

Τα παιδιά που ήρθαν τον Ιανουάριο να ενσωματωθούν ακόμα καλύτερα, να βρούμε καλύτερες λύσεις όσον αφορά τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και να παίξουμε πιο απελευθερωμένα, πηγαίνοντας πιο κοντά στο στόχο
».

Για το αν θεωρεί δίκαια την ισοπαλία: «Όχι. Ο Πλατανιάς έκανε περισσότερες ευκαιρίες από εμάς και πιο κλασικές, αλλά για να κάνω και λίγο χιούμορ, υποθετικά του το "χρωστάγαμε" από το πρώτο παιχνίδι όσο αφορά την τύχη. Κάπως έτσι ηττηθήκαμε κι εμείς στην έδρα μας από τον Πλατανιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: