Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Οι κωλοτούμπες της Τούμπας!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το τέλος της κατρακύλας του ΠΑΟΚ που άργησε μια-δυο αγωνιστικές.

Οι κωλοτούμπες της Τούμπας

Και μια απλή καταγραφή των απουσιών, που φαίνεται ότι... βόλεψαν για να επανέλθει ο ΠΑΟΚ στις "τριάρες", δεν θα πρέπει να αποκλείσει τον Κλάους Αθανασιάδη και τον Δημήτρη "ντε φορμέ" Σαλπιγγίδη.

Αν προσθέσουμε εκείνους τους άπιστους, τους ανυπόληπτους, που δεν δέχονται τις προσφορές του ΠΑΟΚ και θα παίζουν αλλού σε έξι μήνες, η λίστα μεγαλώνει (Κατσικάς, Τζανδάρης).

Να μην υπολογίσουμε τον Γιώργο «στα χώνω στο ίσια» Τζαβέλλα. Καλύτερα να τον αφήσουμε απ΄ έξω.

Αλλωστε χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές για τα γκολ που έφαγε ο ΠΑΟΚ και θεωρήθηκε υπεύθυνος για δύο τουλάχιστο από τους διασυρμούς της ομάδας.

Αυτό, βέβαια, μόνον στον ΠΑΟΚ μπορεί να συμβεί: Ένας παίκτης την πληρώνει για όσα συμβαίνουν. Όλοι οι υπόλοιποι, παίκτες και προπονητές, δεν έχουν συμμετοχή, είναι περαστικοί.

Όσοι ήταν να φύγουν, αυτή την περίοδο, έφυγαν και μας άδειασαν τη γωνιά. Οι υπόλοιποι, στο εγγύς μέλλον.

Τώρα, δηλαδή, αφού όλα μπήκαν στη θέση τους με την αποχώρηση - παραίτηση των άχρηστων, η ομάδα θα επανέλθει σε τροχιά μεγάλων διεκδικήσεων. Όσα άφησε στη μέση, πριν από κανά δυό μήνες, θα συνεχίσει για να σώσει την παρτίδα και να φτάσει έστω στην δεύτερη θέση.

Όμορφα ακούγεται αυτό το σενάριο.

Όλοι μας γνωρίζουμε, όμως, ότι ούτε με την αποχώρηση του Ζήση θα στρώσει η κατάσταση, ούτε και με την αποπομπή ποδοσφαιριστών, οι οποίοι, μάλιστα, είναι χρήσιμοι όσο δεν υπάρχουν πολλές λύσεις.

Κι από τις λύσεις που προσφέρονται ως, μοντέρνο κλαμπ, ο προπονητής αποκλείει δυό παίκτες, επειδή, λέει, συμφώνησαν με άλλη ομάδα.

Δεν αποκλείεται βέβαια να τους δούμε στην ενδεκάδα και πολύ σύντομα μάλιστα. Όπως έγινε με τον Μαντούρο, που δεν θα ξαναφορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και τον Ιτανζ που έγινε κι αυτός ο μοναδικός υπεύθυνος μιας ακόμη ήττας (από τον Παναιτωλικό), αλλά, στη Βέροια επανήλθε και μάλιστα ήταν αρχηγός.

Ήμαρτον.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν μεταπείθεται και επιμένει στην παραίτησή του.

Όχι ότι δεν έχει τις ευθύνες του. Τεράστιες. Να πληρώσει κι αυτός. Αλλά, αν φύγει μόνον αυτός, τότε αδικείται. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: