Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Πέτριτς: «Να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό είναι το σημαντικό»

Φανταστικό χαρακτήρισε ο Μλάντεν Πέτριτς το κλίμα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Ήταν και λίγο τυχερό το γκολ μου», σχολίασε ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.

Πέτριτς: «Να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό είναι το σημαντικό»
Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «πράσινων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-1), Μλάντεν Πέτριτς.

«Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι καλό και για τους φιλάθλους μας. Το κλίμα ήταν φανταστικό και η ατμόσφαιρα φανταστική. Είμαστε χαρούμενοι και παίζουμε καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό το να συνεχίσουμε έτσι, είναι το σημαντικότερο», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Το πρώτο ημίχρονο νευρικό παιχνίδι και κανείς δεν ήθελε να κάνει λάθος και να δεχθεί τέρμα. Στο δεύτερο αφέθηκε αρκετός χώρος και από τις δύο ομάδες και αυτό ωφέλησε στο να ανοίξει το παιχνίδι».

Για την καλή του κατάσταση στο τελευταίο χρονικό διάστημα σχολίασε: «Τους τελευταίους μήνες δεν παίζω επιθετικός και είναι δύσκολο να σκοράρω, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό συνέβη σήμερα και είμαι χαρούμενος. Είναι καλό για την ομάδα και δεν εξαρτόμαστε από έναν παίκτη και μπορούν πολλοί να σκοράρουν. Το σημερινό γκολ ήταν κάπως τυχερό, λόγω του λάθους που έκανε η αντίπαλη άμυνα».

Για το γκολ του είπε: «Το ξέρω, είναι σημαντικό το ότι πετύχει κάποια σημαντικά γκολ. Έχουμε όμως πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όπως Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, αλλά και παίκτες από τη μεσαία γραμμή. Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα».

Για το γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο φινάλε, που μπορεί να του κοστίσει σε περίπτωση ισοβαθμίας: «Μας στενοχώρησε. Θυμίζω ότι ο χρόνος των καθυστερήσεων είχε ήδη περάσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για την κούραση που μπορεί να υπάρχει: «Νομίζω ότι σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες είναι έτοιμες και μπορούν να παίζουν κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες. Αυτό συνέβη και όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό και είχαμε Αϊντχόφεν. Δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει με τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: