Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ρότζερς: «Γιγάντιο βήμα για την τετράδα»

Ένα σπουδαίο βήμα για την επίτευξη του στόχου της, που για ακόμη μία σεζόν είναι η τετράδα, αποτελεί η νίκη της Λίβερπουλ επί της Σαουθάμπτον (2-0) σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς.
«Ξέραμε πως θα υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια που θα μπορούσαν να μας φέρουν στην τετράδα ακόμη κι αν φέρναμε ισοπαλία σήμερα. Αλλά το ότι το κερδίσαμε ήταν ένα γιγάντιο βήμα. Κερδίσαμε την Σαουθάμπτον εντός και εκτός έδρας και αυτό δείχνει το πως παίζουμε.
Πιεστήκαμε πολύ στα πρώτα 15’. Η μόνη μου απογοήτευση είναι πως δεν ήμασταν τόσο καλοί με την μπάλα όσο θα μπορούσαμε, αλλά οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Η γενική μας εμφάνιση ήταν καλή.
Το γκολ του Κουτίνιο ήταν θαυμάσιο όσον αφορά την ανάπτυξη της φάσης και το πως ανοίχτηκαν οι παίκτες. Και η εκτέλεση ήταν εξίσου εκπληκτική.
Όσον αφορά τα παράπονα της Σαουθάμπτον, κάποιες φορές οι αποφάσεις είναι εναντίον σου. Δικαιολογώ τον Φρεντ που δεν καταλόγισε το πέναλτι. Η μπάλα απομακρύνεται κι εκείνος πάει μόνος του πάνω στον Άλεν. Στην συνέχεια ο Τζο κάνει επαφή με την μπάλα και όχι με τον παίκτη. Ο Κέβιν ήταν έξοχος, σύμφωνα με την γνώμη μου. Ο κόσμος πίεζε πάρα πολύ αλλά είχε φοβερό έλεγχο του αγώνα.
Είναι συναρπαστικό. Είναι φανταστικό. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Το παράπονό μου ήταν ότι δεν ήμασταν έτοιμοι μέχρι τον Νοέμβριο. Αλλά είμαστε μόνο τρεις βαθμούς πίσω από την 3η θέση, κάτι που είναι σπουδαίο» ανέφερε σχετικά.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: