Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

«Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας»

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί για τον Εργοτέλη η νίκη επί του Ατρόμητου, όπως δήλωσε ο Βασίλης Πλεσίτης, ενώ σχολίασε ότι η το πρώτο μέλημα είναι να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

«Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας»
Ο Εργοτέλης φιλοξενεί απόψε τον Ατρόμητο, στο ματς που κλείνει την 25η αγωνιστική της Super League. Ο βοηθός προπονητή, Βασίλης Πλεσίτης, μίλησε στην κάμερα της Nova και ανέφερε πως είναι μεγάλη ανάγκη η νίκη στο σημερινό ματς.

«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που καλούμαστε να δώσουμε στην έδρα μας. Στο προηγούμενο με τον Πανιώνιο δεν τα καταφέραμε. Επομένως, η ανάγκη για νίκη επιτακτική πλέον για εμάς. Απέναντι μας θα έχουμε μια καλή ομάδα, με καλή οργάνωση και καινούργιο προπονητή, έμπειρους παίκτες. Γενικότερα από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Επομένως, έχουμε δύσκολο έργο και καλούμαστε κατά κάποιο τρόπο να ξεπεράσουμε και τον εαυτό μας, προκειμένου να κερδίσουμε και να δούμε αισιόδοξα την ούτως ή άλλως δύσκολη συνέχεια της ομάδας μας», επισήμανε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Ματζουράκη.

Ερωτηθείς, για το τι πρέπει να διορθωθεί στους Κρητικούς, ανέφερε: «Το πρώτο σημαντικό για εμάς, αφού είμαστε και η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, είναι να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά, την αμυντική μας λειτουργία. Αν το καταφέρουμε αυτό θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούμε σε θετικά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: