Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Με υψηλούς στόχους…!

Πέντε ημέρες μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 19:00 για τη 18η αγωνιστική της Volley League

Με υψηλούς στόχους…
O ΠΑΟΚ παίζει για πρώτη φορά στην έδρα του μετά το 3-2 σετ επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη και την πρόκριση του στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου, όπου νίκησε τους ακρίτες με 3-0 σετ και η διοίκηση έκανε κάλεσμα στον κόσμο του «Δικεφάλου» να υποστηρίξει τους «ασπρόμαυρους» και να τους ανταμείψουν για τις καλές εμφανίσεις της.

Ο ΠΑΟΚ θέλει το «τρίποντο», προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό και να διατηρήσει το δικαίωμα στη διεξαγωγή μπαράζ για την πρώτη θέση, εφόσον δεν αλλάξει κάτι μέχρι και την 22η αγωνιστική, την τελευταία της κανονικής περιόδου.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Καλμαζίδη και ο Γιάννης Παντακίδης τόνισε πως: «Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, το δεύτερο συνεχόμενο με τον Εθνικό. Το πρώτο για το Κύπελλο το κερδίσαμε με 3-0 στην Αλεξανδρούπολη και πήραμε την πρόκριση για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο για να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα. Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο να μας συμπαρασταθεί για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμα νίκη».

Ο Εθνικός θέλει τη νίκη για να προσπεράσει πάλι τον Φοίνικα Σύρου στην τέταρτη θέση, διαφορετικά θα βρεθεί εκτός τετράδας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Σάκης Μουστακίδης «έχρισε» φαβορί τον ΠΑΟΚ. «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και το έδειξε και στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου. Με την ενίσχυση που έχει κάνει, έχει ανέβει επίπεδο. Δεν έχουμε κόμπλεξ να το παραδεχτούμε, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη. Οι παίκτες μου πρέπει να συνηθίσουν στην πίεση.

Πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι όλα τα ματς εύκολα και αυτοί οι αγώνες τους κάνουν καλό. Θέλουμε να μπούμε την τετράδα, αλλά ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στον Εθνικό».

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 22 φορές για το πρωτάθλημα από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων. Ο ΠΑΟΚ προηγείται στις νίκες με 16-6.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: