Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Τζαναβάρας!

Την παραίτησή του απ’ την τεχνική ηγεσία της Λάρισας υπέβαλε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΛ απ’ τον Ολυμπιακό Βόλου. «Προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα», είπε.

Παραιτήθηκε ο Τζαναβάρας
Την παραίτησή του απ’ τον πάγκο της ΑΕΛ γνωστοποίησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Ο προπονητής από την Κόρινθο σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του στο θεσσαλικό ντέρμπι και έθεσε εαυτόν στην διάθεση της διοίκησης, προκειμένου να βοηθήσει να αλλάξει κάτι.

«Ο ένας λόγος που δεν τα πήγαμε καλά στο παιχνίδι ήταν αυτός και ο δεύτερος, όταν ακυρώθηκε το γκολ που είχαμε πετύχει και μετά δεχθήκαμε το γκολ. Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ αυτό το διάστημα, αλλά δεν τα κατάφερα. Ο χρόνος ήταν εναντίον μου και δεν μπόρεσα να περάσω αυτά που θα ήθελα στην ομάδα. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αλλά ήρθαν 16 νέα παιδιά και δεν καταφέραμε αμέσως να δέσουμε σαν ομάδα. Ίσως με την παραίτηση μου να βοηθήσω να αλλάξει κάτι. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: