Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μάντζιος: «Ήταν τελικός»

Την κρισιμότητα του ματς με τον Πανιώνιο σχολίασε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας πως πρέπει να βελτιωθεί στις εντός έδρας εμφανίσεις.

Μάντζιος: «Ήταν τελικός»
Στην εικόνα του Λεβαδειακού στα εντός έδρας ματς, αλλά και στην κρισιμότητα του ματς κόντρα στον Πανιώνιο στάθηκε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά την ήττα του συλλόγου της Λιβαδειάς στη Νέα Σμύρνη.

«Ήταν τελικός. Στο α' μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο και αν δεν κάνω λάθος είχαμε από ένα δοκάρι. Στο β΄' δεχτήκαμε πίεση και δυστυχώς από στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ. Υπάρχουν ακόμη εννέα ματς. Τα παιδιά έβγαλαν πάθος, έκαναν ευκαιρίες. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω το ματς, γιατί το Σάββατο έχουμε έναν ακόμα τελικό», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν έχω εικόνα για τα πέναλτι. Αν είχα θα μιλούσα. Είμαι στην ομάδα δέκα μέρες. Έχουμε καλό ρόστερ. Έχουν έρθει επτά παιδιά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι εντός έδρας εμφανίσεις. Πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε. Είναι μεγάλη απουσία ο Κονέ, έλειπε σε κάποια ματς και ο Μπουσταμάντε. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η συγκομιδή στα εντός έδρας ματς.

Ποντάρουμε στη βοήθεια του Πουλίδο, αλλά δεν έχουμε ακόμα νέα. Ο Μιλιάζες ήταν τιμωρημένος, ενώ ο Στάθης έπαιζε με ένεση
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: