Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Να μην ξεχωρίζουν φανέλες οι διαιτητές»

Για άνιση αντιμετώπιση της ομάδας του από τη διαιτησία σε σχέση με τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας του.

Μαρκόπουλος: «Να μην ξεχωρίζουν φανέλες οι διαιτητές»
Ακόμη και ο συνήθως ψύχραιμος Σούλης Μαρκόπουλος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Πάντως εξήρε την προσπάθεια των παικτών του.

«Κανονικά οι διαιτητές που είναι στο γήπεδο δεν πρέπει να ξεχωρίζουν πρόσωπα, χρώματα και παίκτες. Ο διαιτητής είναι δικαστής, αυτό που βλέπει αυτό πρέπει να σφυρίζει. Αισθάνομαι ότι τα σφυρίγματα δεν έχουν την ίδια βαρύτητα. Πολλές φορές ο κύριος Γκόντας σφύριξε από διαφορετικές γωνίες, σε φάσεις που ήταν άλλοι διαιτητές μπροστά», ανέφερε.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, είπε: «Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν καταπληκτικός. Όχι μόνο γέμισε αλλά ήταν αυτός που θέλουμε σε κάθε γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος που δεν του δώσαμε αυτό που ήθελε. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα, μια μεγάλη ομάδα, ξέραμε τα προβλήματα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, να προσαρμοστούμε, να κάνουμε αυτή την υπέρβαση που είχαμε βάλει σα στόχο από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση. Το θέλαμε πολύ όλοι μας. Το ήθελαν οι παίκτες και φαινόταν στο γήπεδο και αυτό ήταν το στοιχείο που μας κράτησε στο παιχνίδι, στο δύσκολο και σκληρό παιχνίδι και αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα στον αγώνα, με τα φάουλ σε βασικούς μας παίκτες. Οι παίκτες μας υπερέβαλλαν εαυτό. Φτάσαμε το παιχνίδι στο ένα σουτ και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί μπορεί να παίζαμε παράταση».

Όσο για την αστοχία της ομάδας του και το ρόλο που έπαιξε το άγχος σε αυτό, είπε: «Υπάρχει το άγχος σε ένα παιχνίδι, πολύς κόσμος στο γήπεδο… Το ήθελαν πολύ οι παίκτες αλλά δε βρήκαν τις ισορροπίες. Εμείς ήμασταν άστοχοι. Ένα άλλο σημείο ήταν ότι πολλές φορές στην επίθεση δεν εξαντλήσαμε το χρόνο, βιαστήκαμε για να πάρουμε το σκορ γιατί είχαμε ελεύθερα σουτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: