Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Κάρτερ: «Δεν αποφασίζουμε εμείς για τα φάουλ»

Καθαρά στο αγωνιστικό μέρος και όχι με τη διαιτησία, θα πρέπει να ασχολούνται οι παίκτες, όπως δήλωσε ο Μαρκ Κάρτερ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Κάρτερ: «Δεν αποφασίζουμε εμείς για τα φάουλ»
Κανένα σχόλιο δεν ήθελε να κάνει ο Μαρκ Κάρτερ για τη διαιτησία μετά το χαμένο ημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό γκαρντ να στέκεται περισσότερο στην εξέλιξη του αγώνα που ήταν εντυπωσιακή, καθώς κρίθηκε στο τελευταίο σουτ.

«Ήταν έναν καταπληκτικό παιχνίδι. Αν είσαι φίλος του μπάσκετ δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. Έπαιξαν οι δύο ομάδες μέχρι το τέλος. Δυστυχώς έφτασε στο τελευταίο σουτ. Φέτος κερδίσαμε πολλά τέτοια ματς, αυτή τη φορά ήμασταν απέναντι. Έτσι είναι το μπάσκετ. Έχω να πω ότι ήταν ένα πολύ καλό ματς», δήλωσε αρχικά ο Μαρκ Κάρτερ.

Για τις αποφάσεις των διαιτητών: «Δεν θεωρώ ότι επηρεαστήκαμε. Δουλειά μας είναι να παίζουμε όχι να σφυρίζουμε. Κάποιες φορές έδιναν φάουλ άλλες όχι. Σε κανένα σημείο δεν παίξαμε προσπαθώντας να μην κάνουμε φάουλ. Παίξαμε δυνατά και αυτό πρέπει να κάνουμε. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ. Δεν αποφασίσουμε εμείς για τα φάουλ. Είναι δουλειά άλλων αυτό. Εμείς αυτό κάναμε. Βγήκαμε και παίξαμε».

Για τη φάση του χαμένου λέι απ που ζήτησε φάουλ: «Δεν θα το σχολιάσω. Δεν σφυρίχτηκε και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δουλειά μου ήταν να προσπαθήσω για το λέι απ. Δεν έγινε αυτό, το αφήνεις και πας στην άμυνα. Ξαναλέω ότι η δουλειά μας είναι να παίζουμε».

Για το ότι πήγαν στον κόσμο στο τέλος: «Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ήταν καταπληκτικός ο κόσμος. Εύχομαι σε όλα τα ματς να υπήρχε sold out. Το αξίζει η ιστορία της ομάδας. Ξέρω ότι το περίμενε πολύ ο κόσμος γιατί περιμένει έναν τίτλο πολύ καιρό. Εύχομαι να είχαμε πάει στον τελικό, αλλά έτσι είναι η ζωή. Αυτό είναι το άθλημα, Εύχομαι αυτή η συμπαράσταση να υπάρχει και στα άλλα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: