Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Αναζητούν τον διάδοχο στο εξωτερικό!!

Συμβιβάζονται σιγά-σιγά στον ΠΑΟΚ με την ιδέα ότι ο Ζήσης Βρύζας δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και ο Ιάκωβος Αγγελίδης αναζητά το νέο τεχνικό διευθυντή, κοιτώντας πιο πολύ για λύση από το εξωτερικό.

Αναζητούν τον διάδοχο στο εξωτερικό
Οριστική πρέπει να θεωρείται πλέον η αποχώρηση του Ζήση Βρύζα από τον ΠΑΟΚ. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης προσπαθεί να βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δείχνει και ο ίδιος να καταλαβαίνει μέρα με τη μέρα, ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα, από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του συλλόγου, βγαίνει ότι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη βαριά ήττα (4-0) από τον Ατρόμητο τον έκραξαν οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά», που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ αρχίζει να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, σε συνεργασία και με τον Ιβάν Σαββίδη. Ωστόσο, φαίνεται ότι το θέμα θα χειριστεί κατά βάση ο κ. Αγγελίδης και αυτός θα πάρει την απόφαση, αλλά είναι σε επαφή και με τον μεγαλομέτοχο για αυτό το θέμα, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι είναι πιθανόν να αναλάβει ο Παντελής Κωνσταντινίδης μέχρι το τέλος της σεζόν (και βλέπουμε), αλλά διαψεύδεται κατηγορηματικά, ενώ εκτιμάται ότι δύσκολα ο διάδοχος θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Αν και έχει μεγάλη συμπάθεια ο Ιβάν Σαββίδης για τον πρώην παίκτη και προπονητή της ομάδας.

Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο με λύση από το εξωτερικό. Δεν είναι εύκολο το έργο των ανθρώπων της ΠΑΕ, αλλά υπάρχει διάθεση να κλείσει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: