Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μουρίνιο: «Μπορεί περισσότερα η Άρσεναλ»

Αν και αντίπαλο δέος, δεν μπορούσε να μην το παραδεχτεί. Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι η Άρσεναλ απέχει τόσο πολύ βαθμολογικά- αν και 3η- από τους άλλους διεκδικητές της κορυφής.
Με δηλώσεις του στην  εκπομπή του Skysports  «Goals on Sunday», ο προπονητής της Τσέλσι άφησε στην άκρη την παλιότερη κόντρα του με τον Αρσέν Βενγκέρ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του και το πετυχημένο έργο του στους «κανονιέρηδες» όλα αυτά τα χρόνια.
«Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που η Άρσεναλ δεν είναι κοντά με την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι. Μου αρέσει πολύ ως ομάδα. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ο Αλέξις Σάντσες είναι πολύ σημαντικός για εκείνους. Είναι ομάδα που μπορεί να πετύχει περισσότερα. Έχουν το ρόστερ να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πολυνίκης τεχνικός και συνέχισε εστιάζοντας στον Αρσέν Βενγκέρ, με τον οποίον είχε κόντρα στο παρελθόν:
«Έχει ονειρεμένη δουλειά. Όλοι θα ήθελαν να νιώθουν αυτή την ασφάλεια που του προσφέρει η διοίκηση. Κατέκτησε πολλά τρόπαια σε σύντομο χρόνο και  τώρα απολαμβάνει όσα πέτυχε. Είναι φανταστικός προπονητής».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: