Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μπόκα Τζούνιορς: Θύμισε Τζιοβάνι ο Τζόναθαν Καλέρι!! (videos)

Ένα μεγαλειώδες γκολ ανάλογο με εκείνο που είχε πετύχει πριν από 12 χρόνια ο Τζιοβάνι με την φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γαλατασαράι για τους ομίλους του Champions League σημείωσε σήμερα τα ξημερώματα ο Τζόναθαν Καλέρι.
Σκηνή το  στάδιο « Αλφρέδο Μαρτίν Μπερανγκέρ» όπου φιλοξενήθηκε η αναμέτρηση της νεοφώτιστης Τεμπερλέι με την Μπόκα Τζούνιορς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής.
Με την ομάδα του  πρώην άσου της ΑΕΚ  Ροδόλφο Μαρτίν Αρουαμπαρένα  είχε πάρει το προβάδισμα  από το 26’ χάρη στο εύστοχο κτύπημα πέναλτι από τον Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεζ αλλά  έμεινε από την εκπνοή του πρώτου μέρους με 10 παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Αγκουστίν Οριόν και οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση.
Με το ματς να οδεύει προς το φινάλε οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Καλέρι να παίρνει την μπάλα κάτω από τη σέντρα, να ξεκινάει μία κούρσα από τα πλάγια και όταν έφθασε κοντά στον γκολκίπερ της Τεμπερλέι Φεντερίκο  Κριβέλι τον «κρέμασε» με απολαυστικό τρόπο, όπως τη σεζόν 2003-04 ο Βραζιλιάνος τότε σούπερ-σταρ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την  ομάδα της Πόλης, και σφράγισε τη νίκη 2-0 της Μπόκα.





*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: