Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ρούνεϊ: «Πάμε για νέα αρχή»

Όσο και αν τους «πονάει», υποχρεούνται να κοιτάξουν μπροστά. Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά και των συμπαικτών του, για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σουόνσι στην Ουαλία (2-1) και απηύθυνε κάλεσμα ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας της Πρέμιερ Λιγκ.
Η είσοδος στην πρώτη τετράδα παραμένει ο βασικός στόχος των «κόκκινων διαβόλων», που σύμφωνα με τον Άγγλο επιθετικό μπορεί ακόμα να επιτευχθεί.
«Πρέπει να κάνουμε νέα αρχή την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα γρήγορα και να κάνουμε ένα νέο σερί για να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Απομένουν πολλά παιχνίδια», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς στράικερ, που συνέχισε αναφερόμενος στη χθεσινή εικόνα της ομάδας του:
«Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε ότι ηττηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ. Δυσκολεύονταν να βγουν στην επίθεση, όμως τη στιγμή που τα κατάφεραν ήρθε το χτύπημα για εμάς, με μακρινό σουτ. Είναι απογοητευτικό το ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα βαθμό, ενώ πιάσαμε τέτοια απόδοση».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: