Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Αμπιντάλ: «Ο Μέσι μπορεί να πάει στην Παρί»

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να πάει ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί, σύμφωνα με τον Ερίκ Αμπιντάλ, με τον Γάλλο να τονίζει ότι οι Παριζιάνοι είναι από τους λίγους συλλόγους που μπορούν να τον αγοράσουν.

Αμπιντάλ: «Ο Μέσι μπορεί να πάει στην Παρί»

Ο Γάλλος αμυντικός ανέφερε ότι είναι πιθανό ο Αργεντινός να θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, επισημαίνοντας ότι ο παριζιάνικος σύλλογος είναι από τις λίγες ομάδες που μπορούν να αγοράσουν τον 27χρονο.

«Μιας και ο Μέσι έχει κερδίσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα, είναι πιθανό να σκέφτεται μία νέα πρόκληση για την καριέρα του. Αν τελικά αποφασήσει να φύγει, πιθανός προορισμός είναι η Παρί, η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους, δημιουργώντας μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, ενώ είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να τον αγοράσουν», ήταν τα λόγια του 35χρονου, που, στη συνέχεια, τόνισε τη συνεισφορά του άλλοτε συμπαίκτη του στους «μπλαουγκράνα».

«Η συνεισφορά του στην Μπαρτσελόνα είναι τεράστια. Με γκολ και ασίστ, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματά του. Κουβαλάει την ομάδα στις πλάτες του και τη βάζει πάνω απ' όλα. Έχει πάνω απ' όλα το σύνολο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: