Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ποκετίνο : «Δείξαμε χαρακτήρα»

Με εγκωμιαστικά σχόλια για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της ομάδας του, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποκετίνο μετά την ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Γουεστ Χαμ.
Την άποψη πως σε πολλά ματς η Τότεναμ έχει δείξει ότι διαθέτει πίστη και πάντα προσπαθεί για το θετικό αποτέλεσμα, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας. «Σήμερα είναι πολύ σημαντικό να τονίσω πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα γιατί ήταν δύσκολο. Δέκα λεπτά πριν την λήξη χάναμε 2-0 και η ομάδα έδειξε χαρακτήρα».
Ο Αργεντινός προπονητής ρωτήθηκε και για τη φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, που έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. «Από τη θέση που βρισκόμουν είναι δύσκολο να εκφράσω σωστή άποψη, αλλά πρέπει να δεχθούμε την απόφαση του διαιτητή» δήλωσε.
«Δεν είναι εύκολο την τελευταία στιγμή, ο Χάρι είναι νέος και έχει μέλλον, και όπως πάντα είμαι χαρούμενος με την απόδοση του. Έδειξε πως διαθέτει προσωπικότητα όταν σκόραρε και αυτό είναι το πιο σημαντικό»  τόνισε για τον Χάρι Κέιν.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: