Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

«Καταδικαστική η διαιτησία για ΠΑΟΚ»

Έξαλλος με τη διαιτησία στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ήταν ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης.

«Καταδικαστική η διαιτησία για ΠΑΟΚ»
Σοβαρότατα παράπονα για την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλης Ζουρνατσίδης.

«Είδαμε και απόψε να εξελίσσεται αυτός ο χορός πάνω από το σαρκείο του ελληνικού μπάσκετ όταν κάποιος πάει να σηκώσει κεφάλι. Κάθε φορά όταν κάποιος εκτός από τους δύο καταξιωμένους και καταπληκτικούς εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ στα πέρατα του κόσμου πάει να σηκώσει το κεφάλι του, αυτό πέφτει. Είναι αξιοθαύμαστη η τελειότητα που κάποιοι εξευτελίζουν το άθλημα, εξευτελίζονται και οι ίδιοι, εξευτελίζουν τους θεσμούς που εκπροσωπούν», τόνισε αρχικά.

«Είχαμε ένα παιχνίδι σήμερα που συμμετείχαν δύο από τις τρεις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα. Έναν ημιτελικό που ψάχνουμε να βρούμε για ποιο λόγο από τη στιγμή που δεν υπήρχε, άλλη υποχρέωση δε διεξήχθη με τους κορυφαίους διαιτητές της Ελλάδας. Αυτούς που παίζουν στου τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, στους τελικούς της Ευρωλίγκα… Μας κάνει τεράστια εντύπωση που βρέθηκε μόνο ένας από αυτούς στο γήπεδο», πρόσθεσε.

«Είμαστε εδώ και παλεύουμε με θηρία και τέρατα. Έχουμε πολλά να λύσουμε σαν ΚΑΕ. Σήμερα είδατε ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με συνεργασία όσων βρίσκονται στην ΚΑΕ, τους φιλάθλους, την αστυνομία, εξελίχθηκε ένα παιχνίδι εκπληκτικό από άποψη ατμόσφαιρας. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Ό,τι δε μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό που πρέπει να έχει βρωμιά. Είναι αυτό που περιέχει διαπλοκή και πάρε δώσε. Δε πρόκειται να μπούμε ποτέ σε αυτή τη διαδικασία», ανέφερε ακολούθως.

«Ο ΠΑΟΚ σήμερα έτυχε διαιτητικής αντιμετώπισης από Καρακατσούνη και Ψαριανό, καταδικαστικής για την ομάδα μας. Αυτοί που κόπτονται για το καλό του μπάσκετ και το διοικούν και ιδιαίτερα τον τομέα της διαιτησίας ας σταματήσουν να καρφώνουν ο ένας τον άλλον. Ας σταματήσουν να χωρίζουν τους διαιτητές σε δικούς μας και σε άλλους. Ας σταματήσουν με κάθε τρόπο να διαφεντεύουν το άθλημα και να το αφήσουν να βρει την ομορφιά που του αρμόζει. Όταν μια ομάδα με το δικό μας μπάτζετ κερδίζει εύκολα τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και γυρνάει ένα τέτοιο ματς και όταν ονειρεύεται και 8.000 κόσμος έχει υποδειγματική συμπεριφορά ας προσπαθήσουν κάνουν ό,τι μπορούν για το μπάσκετ», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: