Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Έτσι τους ντόπαρε ο Αναστασίου!!

Διαβάστε πως ο Γιάννης Αναστασίου ντόπαρε τους παίκτες του παίκτες του Παναθηναϊκού πριν τη σέντρα του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι  τους ντόπαρε ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου κατάφερε να… ντοπάρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει της σέντρας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των πράσινων με την ομιλία του πριν την αναχώρηση του γηπέδου «έφτιαξε» τους ποδοσφαιριστές του.

«Να ξέρετε ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και κάνουμε μέσα στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις δεν μπορεί να μας κερδίσει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Όλα εξαρτώνται από εσάς και την εικόνα σας. Δεν φοβόμαστε κανέναν, είμαστε καλύτεροι», ανέφερε –αρχικά- ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και όσα έχουμε πει στις προπονήσεις. Θέλω να είστε ήρεμοι και να δείξετε ιδιαίτερη συγκέντρωση στην διάρκεια του αγώνα προκειμένου να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί».

Μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του επισημαίνοντάς τους:

«Σας το είπα και το είδατε πως όταν παίζουμε όπως ξέρουμε κανείς δεν μπορεί να μας κοντράρει και να μας νικήσει. Δείξατε ποια είναι η καλύτερη ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: