Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Το τελευταίο κομμάτι...!!

Με την αναμέτρηση, Εργοτέλης-Ατρόμητος, συμπληρώνεται το παζλ της 25ης αγωνιστικής της Super League. «Καίγοντας» για βαθμούς οι γηπεδούχοι.

Το τελευταίο κομμάτι...
Ένα ματς απομένει για να ολοκληρωθεί η 25η αγωνιστική της Super League, στην οποία ξεχώρισε η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Για σήμερα στις 19:30 είναι προγραμματισμένο το Εργοτέλης-Ατρόμητος. Μεγάλη ανάγκη έχουν τους βαθμούς και οι δύο ομάδες, αλλά οι Κρητικοί, που είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης, αναζητούν επειγόντως ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι Κρητικοί προέρχονται από την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, με τον οποίον ήρθαν 2-2 σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση. Από την άλλη οι «μπλε» επικράτησαν 4-0 του ΠΑΟΚ στην προηγούμενη Κυριακή και έχουν αποκτήσει και πάλι καλή ψυχολογία.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου

Νίκη Βόλου – Skoda Ξάνθη 3-0 (α.α.)

Πανθρακικός-Παναιτωλικός 0-0

Ο ωραίος και ο μοιραίος. Ο Ράφαελ κράτησε όρθιο τον Παναιτωλικό στο ματς με τον Πανθρακικό, καθώς απέκρουσε πέναλτι του Ιγκόρ στο 83' και οι δύο ομάδες πήραν σε γενικές γραμμές αυτό που άξιζαν (0-0).



Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Μία, δύο, τρεις, στο τέταρτο παιχνίδι η Καλλονή τα κατάφερε! Παρά το «σφυροκόπημα» του ΠΑΣ, οι νησιώτες άντεξαν και πήραν μεγάλη «ανάσα» (1-0), κόβοντας το δρόμο των αντιπάλων τους για τα πλέι οφ.


Βέροια-ΠΑΟΚ 1-3

Ένας …κανονικός ΠΑΟΚ μετά από καιρό, πέρασε αέρα (1-3) από την Βέροια επιστρέφοντας στις νίκες! Περέιρα, Βίτορ και Νομπόα (όλα στο α’ ημίχρονο) πέτυχαν τα γκολ του «Δικέφαλου του Βορρά».



Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 6-1

Παραμάζωμα πήρε τον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων ο Αστέρας Τρίπολης (6-1) και με μια πολύ γεμάτη εμφάνιση, είναι και πάλι μόνος πρώτος στην 4η θέση. Χατ-τρικ ο Μπαράλες, σε μεγάλα κέφια ο Ρόλε.
Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-0

Ο Πανιώνιος χόρεψε… τον Λεβαδειακό στη βροχή της Νέας Σμύρνης, με τον Οικονόμου να τον λυτρώνει (1-0) εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Σηφάκη. Ανάσα για τους «κυανέρυθρους», βυθίζονται οι Βοιωτοί.


Πλατανιάς-Κέρκυρα 1-1

Η Κέρκυρα δεν ήθελε να χάσει και ο Πλατανιάς ήθελε να νικήσει στην έδρα του. Τελικά οι «Φαίακες» άντεξαν στην ισχυρή πίεση των «ερυθρόλευκων» και μοιράστηκαν την ισοπαλία (1-1) στα Περιβόλια.


Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Το ντέρμπι βάφτηκε «πράσινο» και ο Παναθηναϊκός με το 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό έφτασε στο -3, υπενθυμίζοντας σε όλους πως είναι ακόμα Κυριακή της Αποκριάς και το πρωτάθλημα έχει δρόμο!


Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου

Εργοτέλης-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Κομίνης Γεώργιος (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Μαγιαννής, Σταθόπουλος

Η επόμενη (26η) αγωνιστική

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός-Καλλονή (15:00, Novasports 3)
ΟΦΗ-Πανθρακικός (17:15, Novasports 3)
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 1 Μαρτίου

Skoda Ξάνθη-Παναιτωλικός (15:00, Novasports 2)
Κέρκυρα-Νίκη Βόλου (-)
Πανιώνιος-Βέροια (17:15, Novasports 7)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (17:15, Novasports 2)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 2 Μαρτίου

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: