Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ταυλαρίδης: «Να συνεχίσουμε με ταπεινότητα»

Τη σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να συνεχίσει και τις μεγάλες νίκες, σύμφωνα με τον Στάθη Ταυλαρίδη, που αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ταυλαρίδης: «Να συνεχίσουμε με ταπεινότητα»
Στην συνέχεια του πρωταθλήματος, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο στάθηκε ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης του ντέρμπι «αιωνίων».

Ο 35χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, αλλά και τη σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει στη συνέχεια.

Αναλυτικά:
«Είμαι χαρούμενος πιο πολύ για την ομάδα και τον κόσμο. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που θα έπρεπε να το κερδίσουμε».

Για το ντέρμπι: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας. Μπήκαμε νευρικοί, αλλά με τις κατάλληλες οδηγίες στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αποφασισμένοι και καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Εννοείται πως ήταν δίκαιη η νίκη μας. Αυτό το ματς όμως δίνει μόνο τρεις βαθμούς όπως όλα τα υπόλοιπα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για την διαιτησία: «Δεν με απασχολεί. Δεν είναι δική μου δουλειά να τη σχολιάσω».

Για τα επεισόδια που έγιναν πριν το παιχνίδι: «Ήρθαμε αργά και δεν έμαθα τι συνέβη πριν το ματς. Σίγουρα όμως, ό,τι κι αν έγινε, αυτά δεν είναι ωραία πράγματα και καλό θα είναι να μη γίνονται σε κανένα γήπεδο. Όλοι θέλαμε να κυλήσει ομαλά τα παιχνίδι. Κι εμείς και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά».

Για την βράβευσή του ως MVP του ματς: «Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο σε έναν μεγάλο Παναθηναϊκό, που έχω χάσει πρόσφατα, τον παππού μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: