Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζει να «ίπταται»…!!

Έχει βάλει σκοπό να ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ του Σεργκέι Μπούμπκα στο επί κοντώ στον κλειστό στίβο ο Ρενό Λαβιλενί, όπως φάνηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα στην Ομπιέρ.

Συνεχίζει να «ίπταται»…
Ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο αγώνισμα ξεπέρασε τα 6.01 στη διοργάνωση και κατέρριψε το ρεκόρ πόλης του «τσάρου των αιθέρων» με 6 μέτρα από το 1994. Ο Γάλλος σταρ, έτσι, ισοφάρισε για τρίτη φορά τη δεύτερη δικιά του κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, όμως απέτυχε στα 6.18, ώστε να καταρρίψει ξανά το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, το 6.16.

Στην ίδια διοργάνωση, ο Καφετιέ Γκομίς ξεπέρασε τα 8.18 στο μήκος και σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στην Ευρώπη και στον κόσμο, ξεπερνώντας το 8.17 του «χρυσού» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, του Γκρεγκ Ράδερφορντ, από το Σάββατο στο Μπέρμιγχαμ, ενώ ο Νέλσον Εβόρα με τα 17.17 στην Πορτογαλία στο τριπλούν σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στην Ευρώπη και τη δεύτερη καλύτερη στον κόσμο, ξεπερνώντας το 17.03 του Ισπανού Πάμπλο Τορίγιος λίγο νωρίτερα.

Στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, ο πρωταθλητής Ευρώπης στον ανοιχτό, ο Πάβελ Μάσλακ, σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στα 400 μέρα με 45.27. Έτσι, άφησε στην ιστορία το 45.34 του Αμερικανού Νατζί Γκλας από τις 31 Γενάρη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: