Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

«Τέτοιοι διαιτητές αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο»

«Βράζουν» στη Λαμία με τη διαιτησία στο σημερινό ματς με τον Πιερικό. «Δεν πειράζει, ακόμη, εμείς θα συνεχίσουμε από αγάπη για το ποδόσφαιρο και για την πόλη μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

«Τέτοιοι διαιτητές αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο»
Εκνευρισμένοι με τη διαιτητική τετράδα της αναμέτρησης, Πιερικός-Λαμία (0-0), είναι οι γηπεδούχοι και εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Μάλιστα, τονίζεται ότι καταργείται το ευ αγωνίζεσθαι και πως φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο με αυτόν τον τρόπο.

Αναλυτικά

«Δεν πειράζει, ακόμη και με κάποιες διαιτησίες σαν τη σημερινή, εμείς θα συνεχίσουμε από αγάπη για το ποδόσφαιρο και για την πόλη μας. Διαιτητές σαν τον σημερινό κ. Κατσικογιάννη, Ηπείρου, τον κ. Φωτιάδη, Καστοριάς και τον κ. Μπουμαρσόπουλο, Λάρισας αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο, καταργούν το ευ αγωνίζεσθαι και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, αλλά κάποια στιγμή θα φύγουν και αυτοί.

Πώς γίνεται τυχαία να μην βλέπουν φάσεις και πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και το αντίθετο να καταλογίζουν εις βάρος μας ανύπαρκτα πέναλτι και κόκκινες κάρτες όπως συνέβη στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα; Καλούμε την ΚΕΔ να πάρει την ευθύνη και όχι να "σφυρίζει"... αμέριμνα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: