Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

«Πράσινο» σάλπισμα τίτλου!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, με την οποία επιστρέφει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου η ομάδα του Αναστασίου. Καταδίκασαν τα επεισόδια οι «πράσινοι».

«Πράσινο» σάλπισμα τίτλου
Δεν είναι δα και δύσκολο να μαντέψεις το κλίμα σε μια ομάδα μετά από ένα τόσο καλό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού για την 25η αγωνιστική της Super League και μόνο για νίκη γοήτρου δεν πρόκειται, καθώς το «τριφύλλι» βρίσκεται πλέον τρεις βαθμούς πίσω από τους «ερυθρόλευκους» και η ψυχολογία έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έχασαν με 2-1 από τον ΟΦΗ στις 19 Οκτωβρίου στη Λεωφόρο και από τότε τρέχουν σερί δέκα νικών στο γήπεδο τους, έχοντας νικήσει Ατρόμητο (2-0), Βέροια (2-1), Πανθρακικό (4-0), Κέρκυρα (2-0), Εργοτέλη (5-0), Λεβαδειακό (1-0), Καλλονή (1-0), Πλατανιά (3-0), Παναιτωλικό (1-0) και χθες τον Ολυμπιακό (2-1). Δηλαδή έχει παραβιαστεί μόλις δύο φορές η εστία του στο «Απ. Νικολαΐδης» από τότε και μετά.

Βεβαίως, αυτό το τέρμα που δέχθηκε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε μπορεί να της βγει ξινό, να της κοστίσει ακριβά στη συνέχεια, γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Πειραιώτες δεν έχει το πάνω χέρι.

Τα επόμενα εντός έδρας ματς είναι με ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τον Παναθηναϊκό καταδίκασαν τα επεισόδια που έγιναν. Ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα: «Καταδικάζω σίγουρα αυτά που έγιναν από μερίδα κόσμου, αλλά γενικά δεν είναι εύκολο να ρίχνουμε ευθύνες. Υπήρξε μια σχετική πρόκληση απ' τον συνάδελφό μου πριν το παιχνίδι και νομίζω πως αυτό δεν μας τιμάει. Αν θέλουμε καλύτερο ποδόσφαιρο θα πρέπει να φερόμαστε καλύτερα».

Το ίδιο έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος, τονίζοντας ότι ωστόσο ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ηθικοί αυτουργοί. «Αυτά πρέπει να εκλείψουν από τα ελληνικά γήπεδα. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν προπηλακίζονται παίκτες και διοικήσεις αντιπάλων. Πρώτον, ο κύριος Μαρινάκης αποφάσισε να έρθει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του. Πιστεύω πως ο κύριος Μαρινάκης έχει ξεπεράσει κάποια όρια», ανέφερε μετά το ματς μεταξύ άλλων.

Στον Παναθηναϊκό έχουν παράπονα και από τη διαιτησία. Θεωρούν ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν τα πήγε καλά στον πειθαρχικό έλεγχο, επισημαίνοντας ότι χαρίστηκε αρκετές φορές σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και πως έπρεπε να αποβληθεί ο Μιλοβόγεβιτς στη φάση με τον Λαγό. Ακόμη, κάνουν λόγο για υπερβολικό αριθμό φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: