Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Χαμηλώνουν τους τόνους…!

Πυροδότηση του κλίματος και στοχοποίηση του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ θεωρούν ότι υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο «τριφύλλι», αλλά οι δύο ομάδες προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους.

Χαμηλώνουν τους τόνους…
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Οι «πράσινοι» φέρονται να ζήτησαν αυξημένα μέτρα σε σχέση με κάθε άλλη φορά κατά την άφιξη, τη μετακίνηση και τη συνολική παραμονή της ομάδας στο νησί.

Το ίδιο έκανε και ο ΟΦΗ, αλλά και η Σούπερ Λίγκα. Εκείνο που προκύπτει είναι πως υπήρξε η διαβεβαίωση από όλες τις πλευρές, ότι θα ληφθούν τα πιο αυστηρά μέτρα, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό.

Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν πως το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε πυροδότηση του κλίματος και στοχοποίηση του «τριφυλλιού» εν όψει του κυριακάτικου αγώνα (08/02, 15:00), αλλά ο Νίκος Μαχλάς επικοινώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο και του ζήτησε να συναντηθούν και να πέσουν οι τόνοι.

Στον Παναθηναϊκό υποστήριζαν πως «τον τελευταίο καιρό υπάρχει έμμεσο αλλά και άμεσο ύψωμα των τόνων, υποδαύλιση του κλίματος και στοχοποίηση του Παναθηναϊκού εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα...».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: