Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Απογοητευμένος με την κλήση του από την FA ο Φαν Χάαλ!!

Ο Λουίς φαν Χάαλ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την κλήση της FA σε απολογία για τα σχόλιά του μετά το παιχνίδι κόντρα στην Κέιμπριτζ για το Κύπελλο Αγγλίας τον περασμένο μήνα.
Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάλεσε τον Ολλανδό κόουτς καθώς θεώρησε πως τα σχόλιά του μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι στοχοποίησαν τον διαιτητή και έφεραν το άθλημα σε ανυποληψία.
Μετά το 0-0 ο Φαν Χάαλ είχε δηλώσει: «Είδατε τον διαιτητή. Πάντα έτσι ήταν όπου και αν υπήρξα προπονητής. Πάντα υπέρ του αουτσάιντερ».
Μιλώντας πριν από το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» το σαββατοκύριακο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του και τόνισε πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί τις κατηγορίες.
«Δεν είμαι θυμωμένος, είμαι πολύ απογοητευμένος. Ασχολούμαι με την προπονητική για περίπου 30 χρόνια και δεν έχω κληθεί ποτέ σε απολογία.
Ακόμη και τώρα δεν θεωρώ ότι είπα κάτι λάθος. Είπα αυτά που είπα γιατί ξέρω εκ των προτέρων ότι όλα είναι υπέρ του αουτσάιντερ. Πάντα έτσι είναι.
Δεν καταλαβαίνω την κλήση της FA και φυσικά δεν θα την υποστηρίξω. Δεν είπα κάτι κακό ή λάθος. Ποτέ δεν μιλάω για τον διαιτητή. Ποτέ» ανέφερε.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: