Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Με φόρα από την Τετάρτη!!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προερχόμενος από την «τεσσάρα» επί της Βέροιας μεσοβδόμαδα, πήρε δύσκολη νίκη (2-1) στην έδρα του Λεβαδειακού και παραμένει σε επαφή με την πεντάδα. Επιστροφή στα γκολ για Κατίδη.

Με φόρα από την Τετάρτη
Μπορεί στο Κύπελλο να αποκλείστηκε πρόσφατα από τα Χανιά, αλλά στη Super League συνεχίζει απτόητος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν γοήτευσε με την απόδοση του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αλλά έφυγε με το 2-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Το σκορ άνοιξε ο Τζημόπουλος στο 38’, ενώ είχε σκοράρει δις την Τετάρτη στο ματς με τη Βέροια (4-1). Ο Κατίδης ισοφάρισε στο 68’ και σημείωσε το πρώτο του τέρμα μετά το περιβόητο που είχε πετύχει με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στη Βέροια, όπου αντί να τον ανεβάσει, του κόστισε πολύ, λόγω του πανηγυρισμού του, καθώς έγινε ξένο σώμα για την Ένωση και του απαγορεύτηκε να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής. Πέντε λεπτά αργότερα (73’) ο Μανίας απάντησε χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Οι Ηπειρώτες έφθασαν τους 37 βαθμούς και είναι έναν πίσω από τον Παναιτωλικό, που αύριο έχει δύσκολη αποστολή, καθώς παίζει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Στην 13η θέση με 22 βαθμούς είναι οι ηττημένοι που κινδυνεύουν να μπουν στην επικίνδυνη ζώνη.


Το ματς

Το πρώτο μέρος ήταν ουσιαστικά μονόλογος των γηπεδούχων, αλλά οι γηπεδούχοι πήγαιναν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ σε αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά τις σπατάλησαν, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να είναι ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών της ομάδας του. Ο Πελέ συμμετείχε αρκετά στο παιχνίδι στη δεύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα των Βοιωτών. Δοκίμασε να σκοράρει με σουτ από απόσταση και γενικότερα πέρασε αρκετά από τα πόδια του η μπάλα.

Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που έκανε στο πρώτο μέρος (αλλά και στο δεύτερο) κατάφερε να πάρει προβάδισμα και μάλιστα σε ιδανικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν πιο φτωχό σε θέαμα, αλλά και πάλι ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος. Δεν είχε τόσες καλές στιγμές, όπως στο πρώτο, αλλά υπερείχε του αντιπάλου. Όμως, δεν έδειξαν και πάλι επιπολαιότητα και ισοφάρισαν με τον Κατίδη στο 68ο λεπτό. Η χαρά όμως κράτησε για λίγο, καθώς οι παίκτες του ΠΑΣ με τον βγήκαν από το… καβούκι τους, βρήκαν κενούς χώρους και ο Μανιάς το εκμεταλλεύτηκε στο 73’, βγαίνοντας τετ α τετ με τον Σηφάκη και η ομάδα του με ποσοστά ευστοχίας αντίστοιχα αγώνα μπάσκετ βρέθηκε και πάλι σε θέση οδηγού.



Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Ζιτό, Πελέ (69' Ρουμπέν Γκόμες), Μιλοσάβλιεβ, Ορτέγκα (77' Γιακουμάκης), Βούκτσεβιτς (46' Κατίδης), Μάντζιος

Στον πάγκο των Βοιωτών παρέμειναν οι: Στρατηλάτης, Σκέμπης, Μάγκας, Τομάς.


ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (72' Σκόνδρας), Μιχαήλ, Μπέριος, Στρούνα, Τζημόπουλος (46' Χαρίσης), Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς (58' Γιάκος).

Στον πάγκο των Ηπειρωτών παρέμειναν οι Στον πάγκο των Ηπειρωτών: Σωτηρίου, Ακόστα, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Αυγενικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: