Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

«Δεν φεύγεις! Πάρε πρωτοβουλίες…»

Επικοινωνία μέσω Skype είχαν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Άγγελος Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ, με τον μεγαλομέτοχο να ζητά μεγαλύτερη προσπάθεια για να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας.

«Δεν φεύγεις! Πάρε πρωτοβουλίες…»

Χθες το πρωί ο Έλληνας τεχνικός κλήθηκε να μεταβεί στα γραφεία της Τούμπας, όπου συνομίλησε μέσω Skype με τον Ιβάν Σαββίδης. Φεύγοντας ο 62χρονος προπονητής το μόνο που είπε ήταν «όλα καλά, παιδιά…».

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Σαββίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον Αναστασιάδης για τους λόγους που η ομάδα μετά τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει να σηκώσει κεφάλι και έχασε έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γιατί έφτασε στο σημείο να υποβάλει την παραίτησή του.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι έχει αναλάβει πολλές φορές την ευθύνη για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ και έφθασε στο σημείο να πιστεύει ότι προτιμότερο να διευκολύνει το έργο της διοίκησης που χρειαζόταν να υποβάλει το σύνολο σε ένα «ηλεκτροσόκ» ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Σαββίδης του απάντησε πως δεν δέχεται την παραίτησή του και εκείνο που του ζήτησε ήταν την όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσπάθεια για να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας. Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας εξήγησε στον 62χρονο κόουτς πως δεν είναι δυνατόν να αλλάζει κάθε χρόνο και κάθε Φεβρουάριο προπονητή και του ζήτησε να αναλάβει πρωτοβουλίες για το καλό της ομάδας, καθώς έχει διαπιστώσει πως υπάρχουν κάποια θέματα που δεν έχουν κλείσει.

Ο Αναστασιάδης έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε και όλα δείχνουν ότι οι δύο άνδρες θα τα ξαναπούν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, την Κυριακή το βράδυ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: