Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

«Nα κρατήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά στάνταρ»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και στον κόσμο για τη στήριξη σε αυτή την ομάδα, ενώ έστειλε και το μήνυμά του ενόψει Πανιωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ήταν δύσκολο παιχνίδι και αυτό φάνηκε. Στο πρώτο μέρος δεν πιάσαμε καλή απόδοση, είχαμε όμως ευκαιρίες πριν σκοράρουμε το πρώτο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο όντως χάσαμε λίγο την κατοχή. Προσπαθήσαμε στην συνέχεια και το διορθώσαμε αυτό και όταν μπήκε το δεύτερο τέρμα, τελείωσε και το ματς. Είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη του αγώνα και ειδικά από κάποια παιδιά που είχανε συνεχόμενα παιχνίδια. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο για την στήριξη που έχουμε στην προσπάθεια που κάνουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια που πρέπει να κρατήσουμε την απόδοση μας σε υψηλά στάνταρ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα τελευταία είκοσι λεπτά και τη διαχείριση που κάναμε. Φάνηκε πως από τα συνεχόμενα ματς κάποιοι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι. Αυτό φάνηκε πολύ στον Ρομάνο, ήθελα να τον βγάλω, όμως δεν μπόρεσα να το κάνω, γιατί μου ζήτησε αλλαγή ο Τσιλιγκίρης. Θεωρώ πως μέσα στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε, γιατί θα είναι «κλειδί» για την πρώτη θέση. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, τη προσήλωση που είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο: «Σε όποιο παιχνίδι και να παίζουμε θέλουμε να κερδίζουμε είτε είναι Κύπελλο, είτε για πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να αφήνουμε στόχο στην άκρη. αποδείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε με τέτοιους αντιπάλους. Θα μπούμε μέσα να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα καλό σκορ για τον επαναληπτικό. Είναι δύσκολο, ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα μεσοεπιθετικά, όμως θα ξεκουραστούμε τώρα αυτές τις δύο ημέρες και από Δευτέρα θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό».

Για το θέμα του Μπάμπα: «Δεν αλλάζει τον σχεδιασμό μας. Δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε, αλλά κοιτάμε μπροστά. Σε ό,τι αφορά τον Καρασαλίδη, είναι ένας παίκτη που είχε παιχνίδια στα πόδια του, έκανε εργομετρικά ήταν καλά. Απλώς θέλει ρυθμό. Βέβαια, το να αλλάξουμε μια τόσο πετυχημένη συνταγή στην άμυνα είναι δύσκολο, όμως θα βρει ευκαιρίες».

Σε ένα σημείο της συνέντευξης τύπου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση του Παύλου Κυριακίδη αυτή τη φορά στα χαφ, απόντος και του Νίκου Πουρτουλίδη. 

Ο Ελληνας τεχνικός, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον παίκτη του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι ένα παράδειγμα προς όλους τους υπόλοιπους. Είναι ένας παίκτης που κάνει ό,τι του λέει ο προπονητής του. Εχει κερδίσει τα πάντα με την αξία του και δίκαια και είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον κάθε προπονητή και παίζει σε οποιαδήποτε θέση. Ακόμα και ως αριστερός μπακ».

Ενα θέμα σοβαρό που απασχολεί εδώ και εβδομάδες την ομάδα, είναι αυτό που προέκυψε με τη ΦΙΦΑ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ρωτήθηκε και γι” αυτό και η απάντηση που έδωσε ήταν αφοπλιστική.

«Δεν μας επηρεάζει. Δεν θα τους χάσουμε τους βαθμούς. Και να τους χάσουμε όμως, θα τους πάρουμε πίσω, στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά.


Τσιλιγκίρης: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Την πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα έκανε σήμερα ο Ηλίας Τσιιγκίρης που χρίστηκε και σκόρερ. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, ωστόσο, δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου. 

«Πήραμε μία σημαντική νίκη. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να ξεφύγουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Ηταν δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω πως αυτές οι νίκες δίνουν ανόδους. Μετά και το στραβοπάτημα με τον Πιερικό θέλαμε να αποδείξουμε πως, ήταν απλά μια κακή παρένθεση», είπε και πρόσθεσε: «Θέλω ακόμα λίγο χρόνο για να βρω τα πατήματά μου. Δεν είμαι στην κατάσταση που θέλω και το ξέρω και ο ίδιος. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να έρθει και να δέσει κατευθείαν σε ένα τόσο καλό σύνολο».

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι Κυπέλλου, είπε: «Οπως είπε και ο προπονητής μου, εμείς κυνηγάμε κάθε στόχο. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να κάνουμε βήμα πρόκριση. Θα τα δώσουμε όλα».

Κλείνοντας, υποστήριξε: «Κάθε ποδοσφαιριστής όταν ξεκινάει την καριέρα του, ονειρεύεται τίτλους. Τι πιο ωραίο από αυτό. Μακάρι να πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος, να ανέβουμε εκεί που ανήκει αυτή η ομάδα και γιατί όχι αν μας τα φέρει έτσι ο Θεός να πάμε και στον τελικό του Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: