Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Θα ανταποδώσουν την φιλοξενία;

O Hρακλής Αντύπας παραμονές του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός περιμένει να δει πως θα είναι η φιλοξενία στο γήπεδο της Τούμπας και γράφει για τον Δικέφαλο που μετά το Καραϊσκάκη... λιποθύμησε! 
Κανείς μα κανείς στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να σταθεί στην αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, ούτε στην παραμονή του Άγγελου Αναστασιάδη. Μιας ομάδας, που οι τριάρες και οι τεσσάρες πέφτουν βροχή, μιας ομάδας που δεν άντεξε την πίεση του πρωταθλητισμού και… λιποθύμησε.
Γιατί αν θες να πάρεις πρωτάθλημα και μετά το «διπλό» στο Καραϊσκάκη, οφείλεις να συνεχίσεις σε αυτούς τους ρυθμούς. Να πας στη Ξάνθη για παράδειγμα και να κερδίσεις ή να εκμεταλλευθείς την έδρα σου με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό.
Ο ΠΑΟΚ αντιθέτως, ούτε ισοπαλίες δεν μπόρεσε να πάρει και από το +5, βρέθηκε στο -8 μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση για τους Θεσσαλονικείς και για αυτό στο λιμάνι δεν πρέπει να σταθούν στην αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ.
Μια νίκη επί του Ολυμπιακού, συνήθως σώζει τη χρονιά για τους παραδοσιακούς αντιπάλους του. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με πάθος και θα προσπαθήσουν να πάρουν μια νίκη ηρεμίας. Γιατί ακόμα και αν κερδίσουν, οι Πειραιώτες θα είναι αυτοί που θα έχουν τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου.
Οι πρωταθλητές λοιπόν, θα πρέπει να πάνε στη Τούμπα, με σοβαρότητα και να δώσουν συνέχεια το νικηφόρο σερί. Μια νίκη θα δώσει χαρά στον κόσμο και ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ακόμα καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.
Επίσης, έχει ενδιαφέρον να δούμε, εάν η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανταποδώσει την φιλοξενία του πρώτου αγώνα. Γιατί ακόμα και μετά το τέλος του ματς, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές. Λέτε να κάνει το ίδιο και ο Σαββίδης, σε περίπτωση «διπλού»; Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά δε το νομίζουμε…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: