Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

«Βόμβα» από Καραγκούνη στην Εθνική!!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Διαβάστε τι έμαθε ο Σκύλος και ποιο το τελευταίο πολύ άσχημο σενάριο που κυκλοφορεί... Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ακόμα η Εθνική Ελλάδος και παρότι ο χρόνος έχει περάσει και οι προθεσμίες πιέζουν, αφού πλησιάζουν και οι σημαντικοί αγώνες για τα Προκριματικά, δεν έχει βρεθεί ο... εκλεκτός.
Ο Γιώργος Καραγκούνης, που εδώ και πολύ καιρό τρέχει την συγκεκριμένη υπόθεση, έχει μιλήσει με αρκετούς προπονητές, έχει συναντηθεί στην Ισπανία με τους Μίτσελ – Μαρκαριάν και στην Ελλάδα με τον Γιώργο Δώνη, όμως είναι πολύ πιθανό ο νέος προπονητής να ΜΗΝ είναι κάποιος από αυτούς τους τρεις...
Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί πολύ έντονα το σενάριο για τον Τιμούρ Κετσπάγια και σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, η υπόθεσή του είναι αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα συμφωνία του Γεωργιανού με την ΕΠΟ.
Επειδή όμως η συγκεκριμένη πληροφορία «δόθηκε» στον Τύπο από συγκεκριμένη πλευρά, δεν γνωρίζουμε ακόμα για τον είναι και σωστή ή απλά αν πρόκειται για επιθυμία κάποιων σημαντικών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αυτό που ξέρουμε όμως με βεβαιότητα, είναι πως ο Γιώργος Καραγκούνης έχει ήδη συμφωνήσει και εισηγηθεί στην Ομοσπονδία ο επόμενος προπονητής να είναι ο Σέρχιο Μαρκαριάν! Αν λοιπόν η ΕΠΟ τον αγνοήσει και πάει στην λύση Κετσπάγια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog, είναι πολύ πιθανό ο «Κάρα» να πάει την υπόθεση στα άκρα και να έχουμε ακόμα και παραίτησή του!
Το Σαββατοκύριακο που έρχεται φαίνεται πως είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον της Εθνικής και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου...
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: