Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Οδηγίες στον κόσμο!!

Ανακοίνωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία αναφέρει τα εξής: 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων στο αυριανό ματς εναντίον του Ολυμπιακού, διευκρινίζει τα εξής:

-Οι θύρες 4,5-6,7 και 8 του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00, ενώ οι θύρες 1,2,3 και VIP 3ου και 4ου στις 18:00.

- Από τις 17:15 ως τις 18:00 θα υπάρχει αποκλεισμός στις οδούς Μικράς Ασίας και Κλεάνθους ως την άφιξη των αποστολών στο γήπεδο. Παράλληλα θα υπάρξει ανάλογος αποκλεισμός στο χώρο μπροστά από τις θύρες 1-2-3.

- Θα λειτουργήσει ο ειδικός χώρος μπροστά από τη μπουτίκ για την εξυπηρέτηση φιλάθλων που έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω ίντερνετ, για την παραλαβή διαπιστεύσεων και προσκλήσεων και επίλυση προβλημάτων στις κάρτες διαρκείας. Για οποιαδήποτε παραλαβή εισιτηρίου, πρόσκλησης ή διαπίστευσης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης η άλλο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας.

- Το VIP πάρκινγκ θα μεταφερθεί στο 1ο Λύκειο (απέναντι από το γήπεδο επί της οδού Κλεάνθους), ενώ λόγω της μεγάλης προσέλευσης, αντίστοιχος χώρος πάρκινγκ θα διατίθεται στο σχολείο Κλεάνθους 30 – Παπάφη (είσοδος από την οδό Ψαρρών).

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα αποφεύγοντας πράξεις που μπορούν να οδηγήσουν σε τιμωρία της έδρας ή της ομάδας. Απαγορεύεται η ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και η χρήση μηχανημάτων lazer. Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, πρώτα και κύρια για την ασφάλεια όλων όσων παρακολουθήσουν το ματς, καθώς και για την προστασία των αποστολών. Ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη και για την κατανόηση στα αυξημένα μέτρα τάξης. Μετά το ματς πρέπει να είμαστε όλοι νικητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: