Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

«Κάλυψε» τον Γουίλσιρ ο Βενγκέρ!!

Μικρή σημασία θέλησε να δώσει στο νέο περιστατικό καπνίσματος με πρωταγωνιστή των Τζακ Γουίλσιρ, ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε πως ο Άγγλος δεν είναι καπνιστής, σημειώνοντας ωστόσο πως στην εξωγηπεδική του ζωή θα πρέπει να ελέγχει τον εαυτό του.
Να διατηρήσει ήρεμο το κλίμα στην Άρσεναλ, θέλησε ο Αρσέν Βενγκέρ.
Η φωτογραφία που απεικονίζει τον Τζακ Γουίλσιρ να κρατάει στόμιο ναργιλέ σε νυχτερινή έξοδό του, πήγε να δημιουργήσει νέες αναταραχές στο εσωτερικό των «κανονιέρηδων», ωστόσο ο Αλσατός κόουτς λειτούργησε ως «πυροσβέστης».
«Έχω μιλήσει μαζί του γι' αυτό. Δεν είναι καπνιστής. Ζήτησε φυσικά συγγνώμη για αυτό που συνέβη. Όταν είναι εδώ, πρέπει να ακολουθήσει τους κανόνες. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 00:30, μετά το Super Bowl. Δεν ξέρω τι συνέβη πραγματικά. Δεν είναι μεγάλης σημασίας», δήλωσε αρχικά.
«Έξω από το σύλλογο, είναι ευθύνη του να ελέγξει τη ζωή του. Είχε ρεπό την επόμενη μέρα και πήγε έξω για να παρακολουθήσει το Super Bowl. Ήσασταν 20 ετών, μερικές φορές χρειάζεται να εκτονωθεί η πίεση. Σήμερα, όπου κι αν πάτε άνθρωποι ανεβάζουν φωτογραφίες, αλλά ένα δευτερόλεπτο της ζωής σου δεν καθορίζει ποιος είσαι», συμπλήρωσε.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: