Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Τζέραρντ: «Να υπογράψουν άμεσα Στέρλινγκ-Χέντερσον»

Το μήνυμά του στην διοίκηση της Λίβερπουλ για άμεση ανανέωση των συμβολαίων των Τζόρνταν Χέντερσον και Ραχίμ Στέρλινγκ έστειλε ο Στίβεν Τζέραρντ, φανερώνοντας παράλληλα και μια μικρή πικρία για την δική του ανανέωση, που δεν έγινε ποτέ...
«Πρέπει να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Στέρλινγκ τώρα. Ξέρει τι θέλω από αυτόν να κάνει. Όχι μόνο αυτός, αλλά και ο Τζόρνταν Χέντερσον.
Παλαιότερα στην Λίβερπουλ, όταν το συμβόλαιό σου επρόκειτο να λήξει σε 1-2 χρόνια, στο ανανέωναν. Δεν υπήρχε ούτε ανησυχία, ούτε πανικός.
Βλέπω τον Τζόρνταν να έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και τον Στέρλινγκ να βρίσκεται κοντά σε ανανέωση, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Το μήνυμά μου προς τον σύλλογο είναι να το κανονίσει αμέσως.
Αυτοί οι παίκτες είναι το μέλλον της ομάδας και θέλω να την βλέπω να τα πηγαίνει καλά. Θέλω να τους δω να αγωνίζονται με την Λίβερπουλ σε τελικούς κυπέλλων, να μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου, και αυτοί είναι (Στέρλινγκ, Χέντερσον, Στάριτζ, Κουτίνιο) που μπορούν να τα καταφέρουν. Είναι ζωτικής σημασίας να εξασφαλίσουν συμβόλαια στους δύο πρώτους πριν είναι πολύ αργά» ανέφερε ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων» στο «Sky Sports» και τον Τζέιμι Ρέντναπ.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: