Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Νέα αναβολή μέχρι την Τρίτη για Σανιά!!

Σε απίστευτα εκνευριστικό –για όλους τους εμπλεκόμενους- σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση της πολυαναμενόμενης πρώτης συμμετοχής του Σίντι Σανιά σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα του Αρη.

Ο Σενεγαλέζος δεν πρόκειται να κάνει ντεμπούτο ούτε απέναντι στον Καμπανιακό, μιας και οι άνθρωποι του Αρη ενημερώθηκαν χθες από την ομοσπονδία, πως η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ δεν θα συνεδριάσει τελικά σήμερα (όπως ήταν προγραμματισμένο), αλλά την προσεχή Τρίτη. Αυτό σημαίνει πως ο Σανιά δεν αποκτά δελτίο συμμετοχής ούτε αυτή την εβδομάδα και ελπίζει πως αυτό θα συμβεί στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έμαθε τη δυσάρεστη και για τον ίδιο εξέλιξη λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης και δεν μπορούσε να κρύψει την αγανάκτησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκνευρισμός του ήταν διάχυτος και την ώρα άφιξης του Αλεξ Κάλας στην προπόνηση, με τον Σενεγαλέζο να έχει συζήτηση μαζί του και, τελικά, να ηρεμεί, αναγνωρίζοντας πως από πλευράς Αρη έχουν γίνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλιστεί, επιτέλους, η συμμετοχή του.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: