Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Τι θα κάνουν αν τα παρατήσει ο Ιβάν;

Ο Αποδυτηριάκιας φέρνει σε δύσκολη θέση τους σεσημασμένους ΠΑΟΚτσήδες που θεωρούν μαϊμού τον μεγιστάνα. Η διαφορά με Μαρινάκη - Αλαφούζο και οι ομαδίτσες της Νεάπολης... Μαϊμού ιστορία είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο μεγιστάνας. Παοκτσήδες το λένε αυτό. Σεσημασμένοι παοκτσήδες. Οι οργανωμένοι στον Σύνδεσμο της Νεάπολης. Μόνον που δεν τον είπανε τον Ρώσο ότι είναι μαϊμού μεγιστάνας. Περιορίζονται να τον χαρακτηρίζουν παραμύθη. Ότι "δήθεν προσπαθεί" για τον ΠΑΟΚ.
Δικά τους λόγια είναι αυτά και επέστρεψαν τα εισιτήρια που είχαν πάρει για το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Ποιο είναι το σχόλιο; Έχουν δίκαιο. Συμφωνώ 101%. Ο Σαββίδης δεν ασχολείται σοβαρά με τον ΠΑΟΚ. Καμμία σχέση με Μαρινάκη και Αλαφούζο. Ό,τι λέμε. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ξέρουν τι τους γίνεται, μέσα και έξω από την ομάδα τους, και παρακολουθούν τα πάντα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ό,τι λέμε ισχύει.
O Σαββίδης ανέλαβε τις οικονομικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ αλλά σαν αφεντικό της ομάδας είναι αρχίδια χαρτοπόλεμος. Δεν τον ακουμπάει το έργο. Δεν καυλώνει με την ομάδα.
Και εσύ σαν οργανωμένος τι θα κάνεις αν σηκωθεί να φύγει ο Ιβάν; Θα κλαις τη μοίρα σου. Θα πηγαίνεις στο γήπεδο να βλέπεις τις δύο ομαδίτσες της Νεάπολης; Σε παρακαλώ. Εκτός κι αν περιμένουν στη σειρά άλλοι πακετάτοι να πάρουν τον ΠΑΟΚ όταν θα τα παρατήσει ο Ρώσος.
Δεν τον ξεγράφεις τον Σαββίδη. Αν θες να είσαι κι εσύ στο κόλπο, κύριε οργανωμένε, για το συμφέρον της ομάδας, τον "παίζεις" μ΄ άλλον τρόπο τον μεγαλομέτοχο. Όχι ταλιμπάνικα. Γιατί μετά θα βγει από αριστερά ο Πόντιος. Ότι με πολεμήσανε. Ότι μ΄ είχαν στο σημάδι. Τέτοια.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ με το νέο αφεντικό του Άρη, τον Άλεξ Κάλας, από τις ΗΠΑ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias
Γέμισε ο τόπος από φωτογραφίες του Άλεξ Κάλας με το που κατέφθασε Θεσσαλονίκη ο πατριώτης από Νέα Υόρκη. Είναι ο χρηματοδότης. Ο υποψήφιος σωτήρας του Άρεως. Τουλάχιστον αυτός ξέρει τι θέλει. Και γιατί να μην υπάρχει εμπιστοσύνη όταν “συνεργάζεται” με Γερμανούς που έχουν ιδέα από το αντικείμενο ποδόσφαιρο. Όχι σκέτο ποδόσφαιρο, αλλά τις ποδοσφαιρικές μπίζνες, για να ξέρουμε τι λέμε.
Πρώην “πιατάς” ο Άλεξ Κάλας. Όταν είσαι ο τίποτας για να γίνεις επιχειρηματίας στην Αμερική πρώτα θα πλύνεις πιάτα. Και ποτήρια. Και μαχαιροπήρουνα. Άξιοι άνθρωποι είναι αυτοί, μπράβου τους που φτιάχτηκαν. Τι λέμε;
Πώς για να φτιάξει ο Άρης χρειάζεται να ξέρεις τι θέλεις, τι κάνεις. Οι Γερμανοί ξέρουν, άσε τον αδελφό του, τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τον πρώην προπονητή της Βέροιας, στην πραγματικότητα ήταν προπονητής του Αρβανιτίδη, του μεγαλομετόχου της Βέροιας. Τα αρειανά ξέρουν τι θέλουν;
Ξέρουν και παραξέρουν! Λέω για τον Α. Σ., τον ερασιτέχνη. Οι κύριοι με τίποτα δεν σκέπτονται να μείνουν έξω από το παιχνίδι. Γι' αυτό θα βάλουν κόκκινες γραμμές στον Κάλας. Δεν είσαι μόνος. Αν προχωρήσουμε στη διαδικασία να γίνει ΠΑΕ το μαγαζί, μετά την άνοδο στην Β' εθνική, είμαστε κι εμείς στο κόλπο. Και θα έχουμε λόγο. Έτσι ξηγιούνται.
Γκυπάρης ο Άλεξ Κάλας, δεν θα μιλήσει στα μικρόφωνα. Τι να πει; Είπε θα δουλέψουμε, ο Θεός βοηθός, επειδή η Παναγιά είναι απασχολημένη με τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν μπορεί να μας κρυφτεί, ούτε η μια πλευρά, ο Ερασιτέχνης Άρης, ούτε η άλλη, ο Κάλας.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: