Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ασχετοσύνη και αφασία… από μια «αόρατη» διοίκηση!!

Φαίνεται πως οι διοικούντες του ΠΑΟΚ δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω τους. Αλλιώς πώς να εξηγηθεί η διάθεση τους για πανηγυρισμούς (!!!) – ναι καλά το διαβάσατε - από τις διαπιστώσεις τους για τις προθέσεις του νέου υφυπουργού Αθλητισμού, κυρίου Κοντονή. Για το πώς δηλαδή θα αντιμετωπιστεί η βία. Οι γνώσεις επιπρόσθετα τις οποίες διαθέτει ο χαμηλών τόνων Ζακυνθινός πολιτικός, γύρω από τα όσα συμβαίνουν στον χώρο, τους εντυπωσίασαν.Γράφει ο Δημήτρης Μπούζας.

Διαρρέοντας λοιπόν εντέχνως την ικανοποίηση τους για την «γνωριμία» και την ενθάρρυνση τους από όσα συζήτησαν μαζί του, δείχνουν και δηλώνουν πανευτυχείς. Κάτι στο οποίο όμως δυστυχώς προηγήθηκε ο διαβόητος Φαταούλ ο οποίος σίγουρα θα έδωσε πρώτος τις δικές του συμβουλές, οι οποίες θα συνοδευόντουσαν (έτσι υποψιαζόμαστε) με τις αλάνθαστες συνταγές αντιμετώπισης αυτής της κατάρας. Στη συνέχεια τα «παλικάρια» της ΠΑΕ… επισκέφτηκαν την ΚΕΔ! Ναι, καλά το διαβάσατε και αυτό. Και τι έκαναν; Ζήτησαν (υπέβαλλαν μάλλον κομψά) το αίτημα μιας όσο γίνεται πιο αντικειμενικής διαιτησίας για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Να οριστεί δηλαδή μέσα από τον «στάβλο» της ΚΕΔ ένα «καθαρόαιμο» από τα όσα που διαθέτει το παραμάγαζο της ΕΠΟ, το οποίο δεν θα εμφορείται από τα ακραία και φονικά ένστικτα ενός Ιωαννίδη και ενός Δημητρόπουλου. Έτσι θα αποφευχθεί η «χαριστική βολή» τη στιγμή μάλιστα που ο Θρύλος με τις αλλεπάλληλες σφαγές αλλά και τις αυτοχειρίες της ομάδας του Αναστασιάδη έχει ξεφύγει οκτώ βαθμούς και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο απώλειας του τίτλου. Ενός τίτλου για τον οποίο, μεταξύ μας, δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να τον χάσει.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ (που δεν εκπροσωπούν όμως τον περήφανο ΠΑΟΚτσήδικο λαό) με αυτές τις επικοινωνιακές διαρροές των πρωτοβουλιών όπως η περίπτωση της επίσκεψης στο άντρο της ακολασίας και στο κρησφύγετο των φονιάδων διαιτητών του ΠΑΟΚ, αποδεικνύουν πώς δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και με ότι συμβαίνει γύρω τους. Θεωρούνται ως εκ τούτου αφελείς, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ τους καταλογίζει τεράστιες ευθύνες για ότι έχει υποστεί ο σύλλογος από την συμμορία με την αφωνία τους και την δουλικότητά που επέδειξαν σε μια ατέλειωτη σειρά διαιτητικών κακουργημάτων. Ο κόσμος τους έχει κατατάξει στην κορυφή της λίστας των ενόχων για την «κατρακύλα», για την κρίση, αλλά και για όλα τα αδιέξοδα που υπάρχουν σήμερα. Μοιάζουν με «ζήτουλες» αντί να γίνουν «επαναστάτες». Οι εκπρόσωποι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αυτή τη στιγμή σφραγίζουν έναν μεγάλο κύκλο χαμένων τίτλων και δεν εκφράζουν αυτό που νιώθει σήμερα ο οργισμένος ΠΑΟΚτσής. Ενώ γύρω τους και δίπλα τους γιγαντώνεται η «φωτιά» που απειλεί να κάψει τα πάντα, αυτοί ζουν στην κοσμάρα τους με τους φίλα προσκείμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ να αγωνίζονται να τους κρατήσουν όρθιους σε μια σχετική και ελεγχόμενη επικαιρότητα. Όσο για τα όσα συμβαίνουν και δεν τα έχουν πάρει χαμπάρι, είναι αυτά που αφορούν αυτή την ίδια την επικίνδυνη ενδο-οικογενειακή αντιπαλότητα και αντιπαράθεση, για το ποιος έχει το μεγαλύτερο μερτικό ευθύνης. Κεντρικό πρόσωπο της διαμάχης ο κόουτς και σε δεύτερο επίπεδο ο Ιβάν και η μακαρίως και μονίμως κοιμωμένη ΠΑΕ. Σενάρια επί σεναρίων εξυφαίνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Συνωμοσιολογίες, παραμύθια, ανοησίες, εικασίες για τρυπήματα (!) και ότι μπορεί να περάσει από το μυαλό του καθένα στην ημερησία διάταξη.

Δυστυχώς όμως για όλους όσους, είτε δεν βλέπουν καθόλου, είτε φοβούνται να πούνε και να γράψουν αυτό που βλέπουν, οι ευθύνες είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού και έχουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Όποιος έχει το θάρρος τις καταγράφει και δεν υπολογίζει που θα τον εντάξουν κάποιοι στραβοστόμηδες. Επαναλαμβάνοντας ότι ο Ιβάν έχει υποχρέωση να παρέμβει και να δώσει λύση από… χθες, καταθέτουμε και την προσωπική μας άποψη η οποία συμφωνεί με την παραμονή του κόουτς στον πάγκο του Δικεφάλου και την ομαλή ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Κλείνουμε το σημερινό μας σχόλιο με την ευχή, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές να πρυτανεύσει η ψυχραιμία και όλοι οι εμπλεκόμενοι και υπεύθυνοι για τη διαχείριση της υποβόσκουσας κρίσης να περάσουν χωρίς περιπέτειες τον επικίνδυνο «κάβο» της ταραγμένης θάλασσας μιας πολύ δύσκολης Κυριακής. Όσο για τους εκπροσώπους της ΠΑΕ και για την έμπνευση τους να επισκεφτούν την ΚΕΔ και να την παρακαλέσουν για μια αντικειμενική διαιτησία, σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η εικόνα τους μας θυμίζει…. Μανιάτισσες μοιρολογήτρες πάνω από έναν φρεσκο-ανοιγμένο τάφο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: