Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζει ταξίδια για… κορυφή!

Πέντε μεταγραφές με τις οποίες θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός να ανέβει επίπεδο ετοιμάζουν οι κ.κ. Φύσσας, Βόκολος και Αναστασίου. Από την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα «κατασκοπευτικά» ταξίδια.

Ετοιμάζει ταξίδια για… κορυφή!
Δεδομένη είναι η απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν η ομάδα να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει από την αρχή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ήδη έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τους κ.κ. Φύσσα, Βόκολο και Αναστασίου, τους οποίους ενημέρωση ότι είναι πιθανό να αυξηθεί το μπάτζετ σε επιτρεπτά όρια για να μην υπάρξουν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος.

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές των τεσσάρων ανδρών είναι πως το «τριφύλλι» το καλοκαίρι θα κινηθεί για τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με τη SportDay, για δεξί μπακ (εκτός του Γκαλίτσιου υπάρχει και άλλη περίπτωση), κεντρικό αμυντικό, αμυντικό χαφ, επιθετικό και έναν ακόμα μέσο.

Σε αυτούς προστίθεται ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος έχει συμφωνήσει, και θα γίνει προσπάθεια για την παραμονή του Χάρη Μαυρία στην ομάδα.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από κάποια βαριά συμβόλαια θα διατεθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως γράφει η εφημερίδα, την ερχόμενη εβδομάδας ο Βόκολος αναμένεται να αρχίσει τα «κατασκοπευτικά» ταξίδια, ώστε να αρχίσει να παρακολουθεί από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ στη συνέχεια θα ενημερώσει τους υπόλοιπους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εν τω μεταξύ, διαψεύδεται η φημολογία περί ενδιαφέροντος του Κλέιτον και του Γκάλο από πλευράς Παναθηναϊκού, καθώς δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση με τους δύο ποδοσφαιριστές. Αντίθετα, ο Μπάλλας του Ατρομήτου φαίνεται πως ενδιαφέρει τους «πράσινους» για το καλοκαίρι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: