Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Μανωλόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Περισσότερο σημαντική από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα Βερολίνου ήταν η αντίδραση των «πράσινων», σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. «Σαν να ήμασταν σε άλλο γήπεδο στο α’ μέρος», σχολίασε.

Μανωλόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα»
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη (65-59) του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα στο Βερολίνο για την έκτη αγωνιστική του «Top 16» της Ευρωλίγκας και στάθηκε στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και στις χαμένες «μάχες» του πρώτου μέρους.

«Η Άλμπα είναι μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατά και σκληρά. Το είχαμε επισημάνει αυτό. Το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο να αναλυθεί και είναι από τις λίγες φορές που η στατιστική λέει την αλήθεια. Χάσαμε όλες τις μάχες στο α' ημίχρονο και 10 επιθετικά ριμπάουντ, από τα οποία τα 8-9 έφεραν σκορ στους αντιπάλους. Είχαν έξι λάθη μόνο. Στο β' ήμασταν τελείως διαφορετική ομάδα. Τελείωσαν το ματς με 24 λάθη, μόνο 3 επιπλέον ριμπάουντ επιθετικά. Αυτή ήταν η διαφορά. Σημαντική νίκη αλλά το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι δείξαμε χαρακτήρα. Χάσαμε όλες τις μάχες λες και ήμασταν σε άλλο γήπεδο στο πρώτο μέρος, καμία ενέργεια καθόλου ψυχή. Ακριβώς το αντίθετο συνέβη στο δεύτερο», ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: