Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Καραμάνος: «Δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο…»

Στην απομάκρυνση του Ρικάρντο Σα Πίντο από τον πάγκο του Ατρομήτου αναφέρθηκε ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος έδωσε το σύνθημα εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας.

Καραμάνος: «Δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο…»
Την άποψη ότι μία αλλαγή προπονητή δεν αλλάζει απότομα το κλίμα στις τάξεις μίας ομάδας εξέφρασε ο Τάσος Καραμάνος, σχολιάζοντας το θέμα της απομάκρυνσης του Ρικάρντο Σα Πίντο από τον Ατρόμητο.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος επιθετικός μίλησε και για τις επόμενες υποχρεώσεις των «κυανόλευκων», καθώς στόχος της ομάδας είναι να πετύχει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Novasports

«Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα που έφυγε ο προπονητής. Μια αλλαγή προπονητή και όταν γίνεται απότομα επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές και το σωματείο. Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και ελπίζω ότι θα γίνονται καλύτερα τα πράγματα στην ομάδα.

Έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία και ο υπηρεσιακός προπονητής είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζουμε και τον σεβόμαστε και όλοι μαζί θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Το θέμα με τον Σα Πίντο έγινε πολύ γρήγορα. Μας αποχαιρέτησε την επομένη του αγώνα με τον Ολυμπιακό και μας είπε τα συνηθισμένα πράγματα που λέει ένας προπονητής που θέλει να παραμείνει αλλά οι συγκυρίες τον αναγκάζουν να φύγει. Μία απομάκρυνση ενός προπονητή δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Μας αρμόζει να βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία.

Ήρθε η ώρα για μία νίκη εκτός έδρας. Μόνο τη Νίκη Βόλου έχουμε κερδίσει εκτός έδρας. Είναι μία ευκαιρία για μας να κερδίσουμε. Πιστεύω θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις το "διπλό"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: