Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

«Σαφάρι» στην Τουρκία!

Στην Τουρκία βρίσκεται από χθες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει φιλικούς αγώνες και προπονήσεις ομάδων για να «τσεκάρει» υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ.

«Σαφάρι» στην Τουρκία
Δουλειά έπιασε εκ νέου ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς…

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται από χθες στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου θα παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Αυτή την περίοδο είναι αρκετές ομάδες στη γειτονική χώρα (κυρίως από Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβενία, Ρωσία, Ουκρανία και Σκανδιναβικές χώρες) και ο Σέρβος δεν θέλησε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μάλιστα, με την άφιξή του στο Μπελέκ, σε ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη, παρακολούθησε από κοντά κάποιες προπονήσεις, κάτι που θα κάνει σήμερα και αύριο. Παράλληλα, είδε και ένα φιλικό παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στην Στεάουα Βουκουρεστίου και τη Σπάρτα Πράγας, ενώ τις επόμενες μέρες θα δει παρακολουθήσει άλλους οχτώ αγώνες φιλικού χαρακτήρα.

Στόχος του Μιλοβάνοβιτς είναι να ασχοληθεί με αγορές που δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην Ελλάδα και να προκύψουν ενδιαφέρουσες λύσεις, όπως έγινε πριν από λίγο καιρό με τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ωστόσο, ο Σέρβος δεν πρόκειται με την επιστροφή του να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ετοιμάζεται να αναχωρήσει εκ νέου από την Ελλάδα με προορισμό την Ισπανία, την Πορτογαλία, την πατρίδα του και φυσικά τη Λατινική Αμερική, όπου είχε κάνει αρκετές και σημαντικές επαφές με στόχο να υπάρξουν πολύ καλές λύσεις (Βραζιλία, Ουρουγουάη κλπ) για την ΑΕΚ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: