Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Δείπνο σε βετεράνους και ΚΑΕ!

Αρκετά φορτωμένο είναι το πρόγραμμα του Αλεξ Κάλας τις τελευταίες ώρες. Από το πρωί της Παρασκευής έως και την ημέρα επιστροφής του στη Νέα Υόρκη, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει προγραμματίσει πολλές συναντήσεις που αφορούν την επιχειρηματική του δραστηριότητα σχετικά με τον Αρη.

Αμέσως μετά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου, συναντήθηκε στα γραφεία της ομάδας με τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» την εκκαθάριση, τους κ.κ Χριστοφορίδη, Κοκκώνη, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν σχετικά με την διαδικασία, τις εξελίξεις και τα εμπόδια που ενδεχομένως προκύψουν κατά την διάρκεια. Ενημερώθηκε αναλυτικά από τους δύο δικηγόρους προκειμένου να σχηματίσει πλήρης εικόνα. Στη συνέχεια, είχε τετ-α-τετ με τον Στάθη Ρούσσο, τον φοροτεχνικό της εκκαθάρισης, για τα λογιστικά θέματα της διαδικασίας.

Το βράδυ δείπνησε με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αρη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ο ίδιος ο Κάλας επιθύμησε να γίνει. Στόχος του, να τους φέρει κοντά στην προσπάθεια αλλά και να τους ενημερώσει σχετικά με το πλάνο που έχει. Άλλωστε, σύντομα στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν πόστο και ο Γιώργος Ζήνδρος με τον Ντίνο Κούη.

Το σημερινό πρόγραμμα του Αλεξ Κάλας δεν θα παρεκκλίνει ιδιαίτερα. Και πάλι γεμάτο, επιδιώκοντας βέβαια να περάσει και κάποιες ώρες με οικεία πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» στην μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας, ενώ το βράδυ –εκτός απρόοπτου- θα δειπνήσει με ανθρώπους της ΚΑΕ Αρης.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: