Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Rock you like a… Harry Kane!!


Την πήρε και τη σήκωσε! Δικαιολογώντας τ’ ονοματεπώνυμό του (τυφώνας) ο Χάρι Κέιν σάρωσε την Άρσεναλ και γυρίζοντας μόνος το ντέρμπι για την Τότεναμ (2-1) την έφερε στην 3η θέση της Premier League!

Rock you like a… Harry Kane!
Ανήμπορη ν’ ακολουθήσει τους… ροκ ρυθμούς της Τότεναμ αποδείχθηκε η Άρσεναλ!

Έρμαιο στις διαθέσεις των εξαιρετικών «σπιρουνιών», η ομάδα του Βενγκέρ δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε από νωρίς και ηττήθηκε δίκαια με 2-1.

Χωρίς να πτοηθούν απ’ το γρήγορο γκολ του Εζίλ (που μπήκε κόντρα στο δυνατό ξεκίνημά τους και από… κατά λάθος ασίστ του Ζιρού) οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποκετίνο σφυροκόπησαν τους «κανονιέρηδες». Ανάγκασαν τον Οσπίνα να πετάγεται πανικόβλητος στις γωνίες του για ν’ αποκρούει.

Δεν θα μπορούσε όμως να το κάνει συνέχεια. Γιατί σε μια απ’ τις ηρωικές επεμβάσεις του στο 56' (μετά από εκτέλεση κόρνερ) παραμόνευε ο Χάρι Κέιν. Και θα ‘ταν αφύσικο από τέτοια θέση να μη φέρει στα ίσια την κατάσταση.

Αυτό ήταν. Το ψυχολογικό πλεονέκτημα της Άρσεναλ είχε εξαφανιστεί. Το δεύτερο γκολ φαινόταν θέμα χρόνου. Κι έστω κι αν χρειάστηκε να περάσει αρκετός (μέχρι το 86’) ήρθε. Εξαιτίας μιας υπέροχης σέντρας του Μπενταλέμπ και μιας… ακόμα πιο υπέροχης κεφαλιάς του Κέιν, που αποκατέστησε την τάξη και με το 12ο φετινό του γκολ, υπέγραψε τη μεγάλη ανατροπή (2-1).

Αυτή που έσπασε την κατάρα των τελευταίων τοπικών ντέρμπι (σ.σ. η Τότεναμ μετρούσε μια μόλις νίκη σε επτά ματς) και έφερε τα «σπιρούνια» πάνω απ’ τη σημερινή τους αντίπαλο και… συγκάτοικο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!



Δείτε αναλυτικά την κατάταξη στην Premier League


Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο, 7/2

Τότεναμ-Άρσεναλ 2-1
(56’, 86’ Κέιν - 11’ Εζίλ)

ΚΠΡ-Σαουθάμπτον
Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Σίτι-Χαλ
Σουόνσι-Σάντερλαντ
Άστον Βίλα-Τσέλσι
Έβερτον-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 8/2

Μπέρνλι-Γουέστ Μπρομ (14:00)
Νιούκαστλ-Στόουκ (16:05)
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:15)

Η επόμενη αγωνιστική (25η)

Σάββατο, 14/2 (21:45)

Άρσεναλ-Λέστερ
Χαλ-Άστον Βίλα
Σάντερλαντ-ΚΠΡ
Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι
Λίβερπουλ-Τότεναμ (22:00)
Κρίσταλ Πάλας-Νιουκάστλ (22:00)
Γουέστ Μπρομ-Σουόνσι (22:00)

Κυριακή, 15/2

Τσέλσι-Έβερτον (21:45)
Στόουκ-Μάντσεστερ Σίτι (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: