Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Και ντέρμπι (ξανα)έχω, λέγετε!!

Το Άρης-ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα φρόντισε να καλύψει την έλλειψη άλλων αγώνων. Το ΠΑΟΚ-Άρης για τη 15η αγωνιστική έρχεται με… συνοδευτικά.

Και ντέρμπι (ξανα)έχω, λέγετε!
Παράπονο δεν έχουμε. Το Άρης-ΠΑΟΚ που ήταν το μοναδικό ματς πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα ήταν αρκετό για τις ορέξεις των μπασκετόφιλων. Κι αφού ξεμπερδέψαμε με την εκκρεμότητα στο πρόγραμμα, αυτό παίρνει ξανά την κανονική του μορφή. Η 15η αγωνιστική έρχεται ξανά με ντέρμπι Θεσσαλονίκης, αλλά όχι μόνο…

ΠΑΟΚ-Άρης μονομαχούν στην Πυλαία με διαφορετικούς όρους. Οι Θεσσαλονικείς ενισχύονται όχι μόνο με τον κόσμο, που αυτή τη φορά θα είναι… αποκλειστικά δικός τους, αλλά και με τους Δημήτρη Χαριτόπουλο και Έντι Σιναντίνοβιτς, που αποκτήθηκαν για να ενισχύσουν τη ρακέτα και τα γκαρντ αντίστοιχα. Στον αντίποδα, οι νικητές της περασμένης εβδομάδας πέρα από την έλλειψη των φιλάθλων τους θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Τόρεϊ Τόμας.

Ο Πανιώνιος με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται την ΑΕΚ των μεγάλων βλέψεων. Κρις Χουγκάζ, που διαδέχτηκε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της ομάδας, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Λουκ Χάνκοκ και Χρήστο Ταπούτο. Στον αντίποδα θα λείψει ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο ΚΑΟΔ, που ενισχύθηκε με τον Αμερικανό σέντερ Ντάρελ Χάρις, ψάχνει την πρώτη του νίκη μέσα στο 2015 υποδεχόμενος το Ρέθυμνο που μετρά τέσσερις σερί ήττες. Ο Κόροιβος ψάχνοντας ρεβάνς για την ήττα του μετά από δύο παρατάσεις στον πρώτο γύρο φιλοξενεί τα Τρίκαλα. Ο Πανελευσινιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη μετά από περίπου δύο μήνες απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών που θα παίξει χωρίς τον τραυματία Νίκο Αργυρόπουλο.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να προστίθεται στις γνωστές απουσίες των Παπαπέτρου-Αγραβάνη αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τη Νέα Κηφισιά, μοναδική ομάδα που τον έχει κερδίσει φέτος στο πρωτάθλημα, με τον γκαρντ Τάι Άμποτ να παίρνει τη θέση του σέντερ Κόρι Ρέμεκουν. Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Νίκο Παππά αλλά με τον Γκάνι Λαουάλ να κάνει ντεμπούτο αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ.

Πριν από όλα τα ματς θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 17χρονου παιδιού από την Ελευσίνα που έχασε τη ζωή του παίζοντας μπάσκετ την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική

Σάββατο 7/2
17:00 ΚΑΟΔ-Ρέθυμνο (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίκαλα (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Πανελευσινιακός-Απόλλων Πατρών (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Πανιώνιος-ΑΕΚ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 ΠΑΟΚ-Άρης (Novasports 3)

Κυριακή 8/2
12:30 Ολυμπιακός-Νέα Κηφισιά (ΟΤΕ Sport 3)

Δευτέρα 9/2
17:00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2)

Επόμενη αγωνιστική (16η)

Σάββατο 7/2
17:00 Νέα Κηφισιά-Πανελευσινιακός (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Ρέθυμνο-Κόροιβος Αμαλιάδας (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Τρίκαλα-Πανιώνιος (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Απόλλων Πατρών-Άρης (Novasports 3)

Κυριακή 8/2
15:30 Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός (Novasports 3)

Δευτέρα 9/2
19:00 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (ΟΤΕ Sport 3)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: