Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ακόμα 23 βαθμούς θέλει ο Ρότζερς!!

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τότεναμ αλλά και της Άρσεναλ επί της Γουέστ Χαμ «αναγκάζουν» απόψε τη Λίβερπουλ να ψάξει μόνο την επικράτηση κόντρα στη Σουόνσι προκειμένου να μη χάσει έδαφος στη μάχη της 4άδας. Το στόχο των 23 βαθμών άλλωστε οριοθέτησε ο Μπρένταν Ρότζερς στα εναπομείναντα ματς.
Κάθε χρόνο οι 21 νίκες μέσα στη σεζόν δίνουν στατιστικά το ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ όμως φέτος τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά. Ήδη η Άρσεναλ έχει σημειώσει 17, η Γιουνάιτεντ 16 ενώ η Λίβερπουλ έχει μία λιγότερη.
Ο Ρότζερς δήλωσε πως αν η ομάδα του καταφέρει να πάρει τους 23 από τους 30 πιθανούς βαθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα είναι μία από τις τέσσερις που θα εκπροσωπήσουν την Αγγλία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ουσιαστικά η Λίβερπουλ κυνηγά σήμερα την πρώτη από τις τουλάχιστον έξι νίκες που χρειάζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Ρότζερς να δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Μαντεύω ότι θα χρειαστούμε 23 βαθμούς. Είναι η πιο ανταγωνιστική χρονιά. Έχουμε νικήσει τα εννέα από τα 11 παιχνίδια μας τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είναι αρκετό. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας και απόλυτα συγκεντρωμένοι στα τελευταία δέκα ματς».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: