Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μακ: «Καλύτερα χωρίς τους οπαδούς»!

Την άποψη ότι η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ θα ασκούσε πίεση στην ομάδα και καλύτερα που ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών εξέφρασε ο Ρόμπερτ Μακ!

Μακ: «Καλύτερα χωρίς τους οπαδούς»!
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι θυμωμένοι από το γεγονός ότι η ομάδα δεν κερδίζει και αυτό ασκεί μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρόμπερτ Μακ.

Μάλιστα, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ήταν καλύτερο για εκείνον και τους συμπαίκτες του που ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς θα υπήρξε αντίδραση για την αδυναμία του «Δικεφάλου του Βορρά» να κερδίσει σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στην εφημερίδα «Live Sport»

Για το ματς κόντρα στον Αστέρα: «Δεν κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία, διότι έχουμε μεγάλη ανάγκη από νίκες. Και με τον Αστέρα προσπαθήσαμε πολύ για το γκολ. Υπήρχαν παιχνίδια στα οποία τα γκολ ερχόταν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και τώρα όσους τρόπους και αν έχουμε δοκιμάσει δεν έρχεται το γκολ. Κάτι κάνουμε λάθος, δεν ξέρω τι να πω. Στο παιχνίδι είχα δύο σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρω αλλά δεν τα κατάφερα, αστόχησα. Θεωρώ ότι μερικές φορές δεν είναι μόνο θέμα ικανότητας αλλά ίσως και τύχης. Ίσως να υπάρχει και στρες, όλα μετράνε, όλα παίζουν ρόλο... Θέλω να σκοράρω, όλοι το θέλουν αυτό. Τις ευκαιρίες για γκολ που είχα, αν τις είχα το πρώτο διάστημα της σεζόν, θα τις είχα κάνει γκολ... Παίξαμε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης και δεν κερδίσαμε. Αυτός δεν είναι ο ΠΑΟΚ, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που ήμασταν στην αρχή. Το τελευταίο διάστημα έχουμε πολλούς αντιπάλους. Δεν είναι μόνο η ομάδα με την οποία παίζουμε, είναι και ο ίδιος μας ο εαυτός, αλλά και κάποιοι φίλαθλοι».

Για τον κόσμο: «Ίσως να ήταν καλύτερα που έλειπαν οι φίλαθλοι μας από το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ξέρω ότι είναι θυμωμένοι μαζί μας διότι δεν κερδίζουμε τον τελευταίο καιρό και ξέρω και τι θα γινόταν αν ήταν στο γήπεδο. Θα άρχιζαν να γκρινιάζουν και να φωνάζουν... Θέλουν να δουν κάτι καλύτερο από εμάς, θέλουν κάτι περισσότερο, θέλουν νίκες, και αυτό φέρνει πίεση. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν παίξαμε άσχημα, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος του αγώνα είναι ότι δεν κερδίσαμε. Ένα πρώτο βήμα είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, αλλά όταν παίζεις εντός έδρας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η κατάσταση γύρω μας δεν είναι καλή και μπορεί να αλλάξει μόνο με νίκες. Θα ήταν καλό να κερδίζαμε το ματς στο οποίο δεν είχαμε τους φιλάθλους και στο επόμενο ματς να τους είχαμε στο πλευρό μας. Η κατάσταση δεν είναι καλή γύρω μας».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Θα δούμε τι θα γίνει... Αν δεν κερδίσουμε τον Εργοτέλη... Δεν ξέρω τι να πω. Αυτό είναι από τα παιχνίδια που θα πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να βάλουμε τρία και τέσσερα γκολ, αλλά τώρα, έτσι όπως είναι η κατάσταση, και με μια νίκη με 1-0 θα είμαστε ευχαριστημένοι, και αυτό διότι μας λείπουν οι νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: