Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Θεοδωρίδης: «Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να παίζει χωρίς φιλάθλους»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στην απουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού από το ματς με την Ξάνθη και στην αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του.
Ειδικότερα ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Μια ομάδα χωρίς να έχει κάνει κάτι να τιμωρείται είναι άδικο. Πήραμε τη νίκη αλλά στο πρώτο μέρος ήταν παγωμένη η ατμόσφαιρα λόγω της απουσίας φιλάθλων. Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα και νικήσαμε δίκαια. Ο κύριος Κοντονής πρέπει να καταλάβει ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που είναι η μισή Ελλάδα, είναι πολύ δυσαρεστημένοι για όσα υφίσταται η ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Ολυμπιακός χωρίς φιλάθλους και η ΑΕΚ στον Φωστήρα να έχει 2.000 κόσμο. Δεν πρέπει να ξαναγίνει διακοπή και θα κάνουμε την χάρη σε ορισμένους εχθρούς του ποδοσφαίρου, που θέλουν να καταστρέψουν το άθλημα. 
Άκουσα για τον προπονητή μας, όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πήγε στον ΟΦΗ και η απόσταση είναι στα 100 μέτρα και εμείς το δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά. Λένε όλοι ψέματα. Δεν ξέρουν τους κανονισμούς. Εμείς μπορούμε να βρισκόμαστε σε όλα τα μήκη και πλάτη πριν το ματς. Οι ξένοι πανηγυρίζουν όπως θέλουν. Κανείς δεν τους μιλάει. Να βγει εάν είναι ένας νόμος για το πώς θα πανηγυρίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι το θύμα. Πήγαμε στον Παναθηναϊκό, έγινε ό,τι έγινε, μπήκαν μέσα κουκουλοφόροι με ρόπαλα, ασπίδες, πετούσαν με όπλα και κινδύνεψε ζωή ανθρώπων.
Μόνο ο Υπουργός Προστασίας βγήκε και είπε ότι ήταν προσχεδιασμένα. Δεν ξέρω πόσες συλλήψεις έγιναν και οι κουκουλοφόροι μας θύμισαν άλλες εποχές. Το μεγάλο θύμα είναι ο Ολυμπιακός. Όλοι τα έχουν χάσει, το πώς έκλεισαν τα γήπεδα και ότι για δύο ομάδες τιμωρήθηκαν όλοι. Εμείς είμαστε στην Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΚ στην Football League. Γιατί να μην τιμωρηθούν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας; Να σταματήσουν όλα αυτά για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Να κάτσουν οι πρόεδροι να τα βρουν. Στο Καραϊσκάκη εδώ και μία τριετία - τετραετία δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι μοναστήρι. Να χαλιναγωγήσουν όλοι τους φιλάθλους τους όπως εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: