Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ουζουνίδης: «Είναι και θέμα ρέντας»

Στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες απέδωσε το 0-0 με τον Πλατανιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πάντως κάλυψε και στήριξε απόλυτα τους παίκτες του.

Ουζουνίδης: «Είναι και θέμα ρέντας»

Αναλυτικά:

Για το ματς:
«Σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Όμως για να νικήσεις πρέπει να βάλεις γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν σκοράραμε. Στη συνέχεια ο αντίπαλος έπαιξε πιο πίσω και ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Τώρα περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης όπου θα πρέπει να νικήσουμε. Παράπονα δεν υπάρχουν για την προσπάθεια. Αν υπάρχει κάποιο παράπονο είναι η αναποτελεσματικότητα στο γκολ. Πρέπει να βρούμε ξανά την πίστη μας για να καταφέρουμε να πετυχαίνουμε το γκολ που χρειαζόμαστε. Το έχω ξαναπεί, κάθε βαθμός είναι σημαντικός και αυτό θα φανεί στο τέλος. Τα παιδιά θέλουν ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη».

Για το ότι ο Πανιώνιος δεν έκανε ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο:
«Δεν ήταν εύκολο. Ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες στο δικό του μισό γήπεδο. Δεν είμαστε και καμία ομάδα που για 90 λεπτά θα πιέζουμε συνεχώς και θα κάνουμε ευκαιρίες. Στην τελική προσπάθεια είναι το πρόβλημα. Όσο περνούν τα λεπτά και ο επιθετικός χάνει την αυτοπεποίθηση του. Αυτό συμβαίνει παντού».

Για τις πολλές ευκαιρίες που χάνει ο Γιάννου:
«Δεν του πάει αυτό το διάστημα».

Για την αλλαγή του Φούντα:
«Μιλάω με τα παιδιά και ξέρω ποιοι είναι πιο κουρασμένοι. Μας έλειπε η παραπάνω ενέργεια εκείνη την στιγμή κιόλας. Μας λείπει και ο Μπουμάλ την Τετάρτη, όλα παίζουν ρόλο».

Για τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα:
«Εκτός από την προπόνηση που δουλεύουμε εκεί, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Χρειάζονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν αμφισβητώ αυτά τα παιδιά. Έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα, οι φάσεις γίνονται, όμως δεν μπαίνουν τα γκολ. Είναι θέμα ρέντας και αυτό το διάστημα δεν είναι το καλύτερο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: