Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αγγελίδης: «Τον καλύτερό σας εαυτό σε κάθε ματς»

Προ των ευθυνών τους έθεσε ο Ιάκωβος Αγγελίδης τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αγγελίδης: «Τον καλύτερό σας εαυτό σε κάθε ματς»
Στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε ο Άγγελος Αγγελίδης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ενημέρωσε τους παίκτες για τις εξελίξεις και, παράλληλα, τους έφερε προ των ευθυνών τους, ζητώντας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμάς η αλλαγή του προπονητή. Όμως η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια για μεγάλο χρονικό διάστημα που θεωρούμε ότι έπρεπε κάτι να αλλάξουμε», ανέφερε αρχικά ο κ. Αγγελίδης και πρόσθεσε: «Ο Άγγελος δούλεψε πολύ σκληρά μαζί σας και θέλω να τον ευχαριστήσω. Πολλές φορές παρότι υπάρχει ένας ικανός προπονητής και ένα ρόστερ με ποιότητα, αρκετοί λόγοι φέρνουν άσχημα αποτελέσματα και την ανάγκη μιας αλλαγής».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του συλλόγου υπογράμμισε: «Έχουμε μείνει μόνοι μας και ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στις ικανότητές σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε την εικόνα σας», τόνισε και καταλήγοντας, είπε: «Προπονητής σας θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης και θέλω σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: