Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Φαν Χάαλ: «Σπουδαία αντίδραση»

Ικανοποιημένος με την αντίδραση της ομάδας του μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ στο Κύπελλο Αγλλίας και τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ με σκορ 3-0 έμεινε ο Λουίς φαν Χάαλ, που αρνήθηκε να μιλήσει για τον πανηγυρισμό του Γουέιν Ρούνεϊ θεωρώντας το ανόητο θέμα συζήτησης.
«Μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την εμφάνιση, το αποτέλεσμα και την αντίδρασή μας στην ήττα από την Άρσεναλ. Όταν δέχεσαι ένα τέτοιο πλήγμα, πρέπει να δείξεις εξαιρετικό συλλογικό και ατομικό χαρακτήρα. Και έτσι κάναμε.
Όταν σκοράρεις ανεβαίνει και η εμπιστοσύνη σου. Με την Τότεναμ να θέλει να παίξει και να πιέσει επίσης, βρήκαμε περισσότερο χώρο για να πασάρουμε.
Ο Μάικλ Κάρικ δεν είναι δεύτερος αρχηγός μου χωρίς λόγο. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές μας με τις καλύτερες πάσες, όχι μόνο σε πλάτος αλλά και μπροστά. Χρειάζεσαι μέσους με τέτοιες ικανότητες. Ειδικά όταν σκοράρεις κιόλας, γίνεσαι ένα από τα σημεία αναφοράς και επιρροής στο παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός και σχολίασε για τον πανηγυρισμό του Ρούνεϊ:
«Σε τι κόσμο ζούμε που χρειάζεται να μιλάμε τόσο πολύ για ένα πράγμα, που μια εφημερίδα πλήρωσε πολλά λεφτά για να αποκτήσει ένα βίντεο; Πρέπει να απαντήσω γι’ αυτό;  Τι ζούμε; Δεν θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις για τέτοια πράγματα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: